Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.
There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Este foarte simplu: toate produsele electrocoloidale sunt simultan și coloidale și ionice, în diferite proporții, în funcție de procesul tehnologic. Desigur, pentru utilizatorul obișnuit, este mai dificil de realizat un test relevant, precis, dar chiar și așa se pot face teste simple care să areate dacă în dispersia respectivă sunt ioni, particule, sau o combinație a acestora.

Vom face câteva precizări, care vă vor ajuta într-o anumită măsură să discerneți între diferitele sortimente de argint coloidal, ionic sau între combinațiile acestora.

1. Argintul coloidal pur este o dispersie de particule de argint, nanoparticule în general, în apă pură. Datorită unor procese fizice complexe, el are culoare galbenă intensa, el apărând brun chiar la concentrații reduse. Atunci când este stocat într-un flacon de volum mare, el va apărea vederii chiar foarte închis la culoare, practic negru.

Aceasta culoare se datoreaza unui fenomen complex, numit rezonanță plasmonică de suprafață.

Una dintre proprietățile marcante ale acestui tip de argint coloidal este acela că trece nemodificat prin stomac, dacă este utilizat pentru uz intern. Pentru uz extern, activitatea sa este ceva mai redusă decât a celui ionic, dar nu semnificativ, deoarece în mediile biologice reale, el este oxidat rapid, mai ales dacă nu este puternic stabilizat. 

Un alt avantaj este acela că acțiunea lui este mai blândă, gradată, față de cea a argintului ionic.

 

 

 

2. Argintul ionic pur, este o soluție incoloră de ioni de agint, sub diverse forme posibile: hidrat, citrat, lactat, acetat, nitrat de argint.

Puteți observa mai jos aparența celor două, pentru o comparație simplă: cel incolor este soluția de argint ionic.

În vasul din dreapta, prin procese specifice, ionii de argint au fost transformați în nanoparticule de argint,

care manifestă culoarea specifică, galbenă, la o concentrație de cateva zeci de ppm.

Argintul ionic este mai activ decât cel coloidal pentru uz extern, în anumite situații (în special ca antibacterian dar nu și ca antiviral), dar are dezavantajul că reacționează imediat cu clorurile din organism, fiind transformat în clorură de argint în stomac, și apoi în nanoparticule mari de clorură de argint în intestin.

 

3. Argintul așa-zis coloidal ionic.

Aici se încadrează orice sortiment de argint coloidal, produs prin electroeroziune. În funcție de raportul dintre particule și ioni, el poate fi incolor, galbui, cu nuanțe gri, etc. Desigur, deobicei putem observa aceasta mai ales în recipiente de volum mare, dar uneori se poate observa și în flacoane mai mici. Totuși, flacoanele uzuale fiind colorate, brune sau albastre (necesare, datorită fotosensibilității argintului), produsele de acest gen par a fi mai tot timpul incolore.

Iata mai jos o comparatie orientativă a unor sortimente de argint coloidal ionic, de diverse concentrații și cu diverse rapoarte între ioni și particule:

 Sortimentul din partea dreaptă este aproape pur coloidal, în timp ce al doilea din stânga este aproape pur ionic. Totuși, determinări specifice se pot realiza doar cu ajutorul unor aparate mai complexe, uzual o combinație de spectrofotometru cu absorbție atomică, pentru determinarea concentrației totale de argint, și a unui electrod ion selectiv, pentru determinarea concentrației de ioni.

De reținut că TOATE produsele electrocoloidale de pe piață, sunt, indiferent de nume, atât coloidale cât și ionice, cele cu o ușoară tentă aurie având un raport în general echilibrat. Ele îmbină proprietîțile ionilor și particulelor, cu avantajele și dezavantajele fiecaror dintre ele.

 

4. Argintul coloidal fotonic.

Argintul coloidal fotonic este un argint special. El nu există, dar precum unii vând ghiață eschimoșilor, orice se poate vinde, oricui. Și dacă unii au vrut sa inventeze sintagma de argint coloidal ionic, de ce să nu o inventăm și noi pe cea de argint coloidal fotonic? La o adică, lumina trece prin el, ba mai mult, argintul este foarte sensibil la lumină, și interacționează cu ea în modalități complexe. Așa că, dacă chiar am vrea, am putea să zicem că e fotonic. E din lumină. Și până la urmă este adevărat, căci în Univers nu există decât energie, adică diverse forme de lumină (printr-o ... nevinovată extensie a conceptelor)!

Așadar, dacă veți vedea scris pe etichetele produselor noastre ARGINT COLOIDAL FOTONIC, eventual la un preț dublu (căci e fotonic, deh...), știm că vă veți bucura, căci ați achiziționat cel mai șmecher produs disponibil. Și dacă produsul este șmecher, nu e așa, clar e și clientul șmecher. Și chiar puțin fotonic, desigur...

 

NOTĂ: Pentru cine nu s-a prins, punctul 4 este ușor satiric. Doar pentru cine nu s-a prins, pentru restul este o glumă, sperăm bună...

 

Opinia AquaNano

Un articol care trebuia scris de mult, și care ne-a făcut să râdem.

Totodata ne-a mobilizat sa realizam si o serie de filme, dintre care vom posta aici unul dintre ele, o prezentare in sinteza ce urmareste sa va arate cum puteti sa va testati singuri argintul coloidal, pentru a vedea daca este coloidal, ionic sau coloidal ionic.:

 

 

 

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin