În cazul în care realizați comenzi în regim de Vizitator, pentru produsele cu opțiuni de cantitate, butonul PUNE ÎN COȘ trebuie apăsat de 2 ori, în unele situații. Problema nu afectează utilizatorii înregistrați și autentificați. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Urmărim să rezolvăm cât mai curând această problemă.
There is no translation available.

 

Dr. Mitchell Gaynor

Fondatorul și Președintele societății Gaynor Integrative Oncology

În termeni simpli, cancerul este un grup de celule care nu sunt în stare să moară ca celulele normale. Celulele noastre trec printr-un proces numit apoptoză, care înseamnă moartea celulelor. Acesta este procesul pe care corpul nostru îl folosește pentru a înlătura celulele îmbătrânite care nu mai sunt de folos. Și fără apoptoză, celulele îmbătrânite, care nu sunt într-o stare optimă, nu funcționează ca o celulă nouă. Acest fapt conduce la funcționarea defectuoasă a sistemelor corpului.

S-a dovedit faptul că fitonutrienții, precum cei din extractul de vâsc, redau capacitatea celulelor canceroase de a muri, astfel încât acestea nu continuă să crească necontrolat. Astfel, studiile de laborator au arătat că extractele din vâsc prezintă efecte proapoptotice față de celulele canceroase, cu alte cuvinte promovează moartea acestor celule.

 

 

 

De asemenea, vâscul stimulează sistemul imunitar, un sistem crucial și complex de celule și de organe care sunt necesare pentru lupta contra infecțiilor și bolilor, sistem care este important pentru a evita îmbolnăvirea de cancer. Datorită efectelor sale terapeutice, vâscul a fost catalogat ca un modulator al răspunsului biologic, fapt care se referă la abilitatea sa de a întări răspunsul imunitar al organismului.

Totuși, creșterea necontrolată este doar una din modalitățile de manifestare a celulelor canceroase. Un alt proces numit angiogeneză, care înseamnă creșterea și înzestrarea celulelor cu noi vase de sânge, asigură hrănirea celulelor canceroase. S-a arătat că extractele din vâsc țintesc, de asemenea, celulele canceroase și provoacă moartea lor prin blocarea formării a noi vase de sânge.

 

Pentru a înțelege cum poate să ajute vâscul în tratarea pacienților cu cancer, este necesar să cunoaștem componenții principali ai plantei:

Alcaloizii sunt prezenți în special în plante și în unii fungi. Acestea sunt substanțe pe bază de azot, care sunt regăsite în produse cum ar fi cafeaua și vincristina, care este, de asemenea, un medicament anticancer.

Viscotoxinele sunt proteine mici sintetizate de vâsc, care sunt proapoptotice (încurajează moartea celulară programată) și stimulează imunitatea.

Lectinele produse de vâsc sunt glicoproteine, ceea ce înseamnă ca ele conțin atât zaharuri, cât și proteine. Aceste substanțe pot să se lege de suprafața exterioară a celulelor și să provoace schimbări biochimice la nivelul acestor celule.

Studii asupra folosirii vâscului în tratamentul cancerului

Interesul crescut pentru folosirea extractului din vâsc pentru tratarea cancerului a condus la din ce în ce mai multe studii clinice pe om. Deoarece o analiză statistică comparativă a acestor studii poate fi dificilă datorită metodologiilor variate, cercetătorii au stabilit un criteriu special pe baza căruia să poată includă sau să excludă anumite studii privitoare la eficiența vâscului în tratarea cancerului. După ce au folosit opt baze de date pentru identificarea studiilor clinice în care extractul de vâsc a fost folosit pentru tratarea pacienților bolnavi de cancer, o cercetare efectuată în 2003 a concluzionat că nu există suficiente dovezi pentru a susține eficiența clinică a extractului de vâsc în tratamentul cancerului.

Unul dintre argumentele critice față de datele cercetate în cadrul acestui studiu a fost că, deși s-a arătat că extractele din vâsc stimulează activitatea factorului de necroză tumorală alfa și a interleukinelor (adică a interleukinelor 1 și 6), care au efecte inhibitoare asupra dezvoltării celulelor canceroase și a metastazelor, totuși, datele provin în marea lor majoritate din studii preclinice și este posibil ca să nu fie vorba de aceleași efecte în cazul pacienților bolnavi de cancer din studiile clinice.

Un alt studiu a examinat 16 bărbați și femei cu cancer la pancreas. Datorită faptului că cancerul la pancreas este rezistent la chimioterapie și la iradiere, este asociat cu o prognoză sumbră. Cancerul pancreatic s-a metastazat la nivelul ganglionilor limfatici sau la nivelul altor organe. Cercetătorii au raportat că administrarea subcutanată a extractului din vâsc nu a modificat rata de creștere a tumorii; totuși, extractul din vâsc a îmbunătățit calitatea vieții pacienților în ultimele luni de viață.

Celulele naturale ucigașe (NK) sunt celule albe care sunt însărcinate să lupte cu celulele străine și cu celulele canceroase. Operațiile chirurgicale majore inhibă activitatea celulelor NK. Suprimarea NK în cazul pacienților bolnavi de cancer poate conduce la răspândirea celulelor tumorale. Într-un studiu clinic, s-a dovedit că administrarea vâscului înainte de operația chirurgicală previne inhibarea activității celulelor NK.

S-a dovedit, de asemenea, că extractul din vâsc are o anumită eficiență în tratarea cancerului superficial al vezicii urinare, neapărând efecte secundare ca în cazul folosirii tratamentului BCG (Bacillus Calmette-Guerin), tratament care este folosit de obicei ca un tratament adjuvant cu efecte secundare serioase. Totuși, acest studiu este la scară redusă și urmărirea îndeaproape a rezultatelor obținute a fost limitată.

În cadrul unui studiu a fost analizată eficiența unui extract din Viscum album pentru a determina dacă a a avut influență pozitivă asupra calității vieții pacienților cu cancer. Cercetătorii au raportat că planta a avut o influență pozitivă asupra somnului, asupra stării de epuizare, asupra depresiei și anxietății; de asemenea, a redus efectele secundare ale chimioterapiei și ale iradierii.

Un panaceu pentru cancer? Să nu ne grăbim

Părerile medicilor despre folosirea vâscului în tratamentul pacienților bolnavi de cancer sunt împărțite. Sunt destule motive pentru aceasta. Extractul de vâsc este folosit drept adjuvant în tratarea cancerului datorită substanțelor anticancerigene pe care le conține. Doctorii antroposofi europeni îl prescriu adesea și pe piață pot fi găsite variate tipuri de extracte din vâsc. Totuși, chiar această variabilitate în prepararea extractului face dificilă interpretarea rezultatelor clinice ale studiilor datorită proporțiilor diferite ale constituenților anticancerigeni, ce diferă de la o firmă producătoare la alta.

Dacă este să luăm în considerare rezultatele studiilor asupra efectelor extractelor de vâsc, acestea sunt controversate deoarece provin din studii cu designuri diferite și cu extracte ce variază în ceea ce privește raportul de substanțe active. Astfel că, în vreme ce majoritatea studiilor nu raportează niciun efect secundar serios, sunt, totuși, unele studii care au raportat efecte adverse, precum reacții locale la locul injecției, șoc anafilactic, insuficiență renală și ulcerații.

Deși unele studii sugerează că vâscul poate încetini sau chiar opri creșterea tumorală și poate crește rata de supraviețuire la bolnavii de cancer, designul majorității acestor studii este nesatisfăcător din punct de vedere medical. Fără o metodologie bine pusă la punct este posibil ca studiile să ofere aparent mai multe rezultate pozitive. Ca urmare a acestui fapt, unii cercetători independenți nu au reușit să confirme eficiența extractului de vâsc în tratamentul cancerului datorită unor dovezi insuficiente.

Între timp, este bine să fie cunoscută una dintre modalitățile cele mai trecute cu vederea, prin care omul își poate păstra starea de sănătate, evitând îmbolnăvirea de cancer; această modalitate constă în ceea ce mănânci. Astfel, datorită faptului că genele pot declanșa sau opri semnalele celulare care conduc la cancer, consumul alimentelor cât mai naturale, precum fitonutrienții (alimente vegetale), ajută la păstrarea unei stări mai bune de sănătate.

De-a lungul ultimilor 30 de ani am studiat mecanismul a sute de nutrienți bioactivi asupra expresiei genelor legate de cancer, precum și proteinele de semnalizare și factorii de transcripție care, de asemenea, au efect asupra acestor gene. Acești nutrienți au efecte puternice asupra inflamațiilor, asupra regularizării hormonale, asupra metabolismului toxinelor, asupra creșterii celulare și angiogenezei – totul la nivelul expresiei genelor. Astfel, în programul nutrițional pe care îl recomand pacienților mei, mă focalizez pe mai multe zone de interes:

–nutrienți care reduc cei trei susținători ai cancerului: AP-1, NF-kappa-B și IGF;

–nutrienți care inhibă principalele enzime care susțin cancerul: tirozin kinaza, m-TOR, akt și COX-2;

–nutrienți care convertesc hormonii care promovează cancerul în hormoni care protejează față de cancer;

–nutrienți care inhibă angiogeneza;

–nutrienți antiinflamatori;

–nutrienți care facilitează apoptoza sau moartea programată a celulelor, proces care nu mai are loc în cazul celulelor canceroase;

–nutrienți pentru detoxifierea corpului de substanțele cancerigene.

Glutationul, glicina, taurina, murele, usturoiul, acizii grași omega-3 și omega-9, produsele din soia fermentată, izohumulone din hamei și fitosterolii sunt doar câțiva dintre nutrienții esențiali pentru prevenirea și chiar tratarea cancerului.

 

/p

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin