There is no translation available.

Piciorul atletului

Piciorul atletului este o infecție fungică care apare între degetele piciorului sau în orice altă zonă a corpului care oferă condițiile de reproducere perfecte pentru ciuperci. Poate chiar să se stabilească în zona inghinală, la subraț sau pe tălpi.

 

Cine suferă de piciorul atletului?

Aproape oricine se poate procopsi cu piciorul atletului. În plus, ciupercile pot fi transmise de la un individ la altul. Bucăți mici de piele contaminată care cad de pe piciorul unui individ infectat sunt cei mai mari purtători ai acestei infecții fungice.

 

Care sunt semnele și simptomele?

Inflamația moderată și mâncărimea sunt printre primele simptome ale infecțiilor fungice, cum ar fi piciorul atletului. În cazul în care infecția nu este tratată la timp, va duce la formarea de cruste tari și argintii. Unele persoanear putea chiar să aibă infecția pe mâini, dacă nu se iau măsuri preventive.

Cele mai bune uleiuri esențiale pentru vindecarea infecției numită piciorul atletului

Uleiurile eterice se numără printre cele mai bune alternative naturale, față de cremele și loțiunile pe care medicii le recomandă pentru infecțiile fungice, cum ar fi piciorul atletului. Iată câteva dintre cele mai bune uleiuri esențiale pe care vi le recomandăm pentru această afecțiune.

 

Topul celor mai bune 5 uleiuri esențiale pentru piciorul atletului

 

1. Ulei esențial de tea tree

Uleiul esențial de tea tree este cunoscut pentru proprietățile sale anti-bacteriene și anti-fungice. Iată cum se utilizează uleiul de tea tree pentru cea mai bună vindecare posibilă:

 

Baie la picioare

Puteți face o baie la picioare prin adăugarea a 10 ml de ulei esențial de tea tree și 3 ml de ulei de măsline la un litru de apă păstrată într-un lighean curat. Înmuiați piciorul infectat în acest amestec timp de 20-30 de minute. Repetați tratamentul cel puțin de trei ori pe zi, pentru a scăpa de infecție.

 

Masaj la picioare

Un alt mod în care vă puteți ajuta să scăpați de această problemă este masarea uleiului esențial de tea tree pe zonele afectate. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu utilizați ulei de tea tree în formă nediluată, deoarece vă poate irita pielea. Puteți să-l amestecați cu un ulei de bază, cum ar fi uleiul de migdale.

 

Folosind ulei de tea tree cu pulbere de arrowroot

Lucruri de care ai nevoie:

1/2 pahar arrowroot

O cană de măsură

Ulei esențialde tea tree

Linguriţă

Castron de amestecare

Mod de preparare: Luați o jumătate de pahar de pulbere de arrowroot într-o cană de măsură și turnați amestecul într-un castron cu 40 ml de apă. Ulterior, adăugați 40 de picături de ulei de tea tree, amestecând pulberea și uleiul cu o lingură.

 

Aplicare: Puneți-vă șosete și presărați amestecul din belșug pe ele. Lăsați șosetele în picioare timp de 25 de minute, apoi scoateți șosetele, clătiți-vă picioarele cu apă rece și ștergeți-le bine cu un prosop uscat. Urmați acest tratament de două ori pe zi, timp de 4 săptămâni pentru a scăpa de infecția fungică.

 

Avertizare

Uleiul de tea tree poate provoca iritarea pielii și înroșirea pielii. Faceți un test de alergie înainte de utilizare.

Cercetările au arătat că un amestec care conține 25% până la 50% ulei de tea tree poate elimina complet infecția fungică în afecțiuni precum piciorul atletului, dar amestecurile slabe nu vor avea acest efect. Deși uleiul de tea tree ar putea să fie mai eficace decât medicamentele, este recomandat să consultați un medic înainte de a-l folosi.

 

2. Ulei esențial de mentă

Uleiul esențial de mentă conține acizi grași omega 3, care hrănesc pielea. În plus, mentolul prezent în uleiul de mentă ajută la ameliorarea pielii inflamate și la înmuierea acesteia.

De asemenea, puteți face un scrub natural utilizând ulei de mentă, prin adăugarea unei lingurițe de ulei la o ceașcă de ovăz și o jumătate de ceașcă de sare de mare. Bucurați-vă picioarele cu acest scrub de exfoliere, pentru o alinare vizibilă în afecțiunea numită picioarele atletului.

 

3. Ulei esențial de lavandă

Lavanda este folosită de nenumărați ani pentru diferite tipuri de afecțiuni ale pielii. Puteți să-l utilizați direct pe picioare, făcându-vă masaj, pentru a beneficia de proprietățile antiinflamatorii, regenerative și antibacteriene ale acestui ulei. O altă opțiune este săadăugațicâteva picături de ulei esențial de lavandă la loțiunea de corp naturală preferată și să vă masați picioarele cu acest amestec. Atunci când utilizați această rețetă, este recomandat să dormiți purtând șosete. Acest lucru va ajuta uleiul esențial să pătrundă adânc în piele.

 

4. Ulei esențial de lămâie

În timp ce vă ajută să scăpați de infecția de la nivelul picioarelor, uleiul esențial de lămâie vă ajută și să vă relaxați. El promovează o circulație mai bună a sângelui, ajutându-vă corpul să se vindece din interior. Aplicarea sa directă pe piele îi conferă un aspect mult mai sănătos. Doar adăugați 8 picături de ulei de măsline, 8 picături de ulei esențial de lămâie într-un litru (1000 ml) de apă caldă și înmuiați picioarele în acest amestec. Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați corpul după o zi agitată și să vă îngrijiți picioarele, în cel mai bun mod posibil.

 

5. Ulei esențial de eucalipt

Uleiul de eucalipt poate ucide bacteriile responsabile de producerea călcâielor crăpate și a bășicilor pe picioare. În plus, hidratează, îngrijește și înmoaie pielea uscată. Tot ce aveți nevoie este un masaj relaxant cu acest ulei. Acest ulei poate fi folosit și ca procedură preventivă.

Amestecați 1 linguriță de ulei de eucalipt cu 2 cupe de apă și puneți-o într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizați acest amestec în pantofi pentru a îi dezinfecta, mai ales după o activitate fizică.

 

8 Rețete pe bază de uleiuri esențiale pentru cea mai bună vindecare de piciorul atletului

Uleiurile esențiale folosite în următoarele rețete sunt antimicrobiene și antifungice și vă vor ajuta să ucideți ciupercile care au cauzat piciorul atletului. Totuși, asigurați-vă că faceți un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale pe piele.

Rețeta 1 - Picături de ulei pentru tratarea ciupercii la picior

Ingrediente

Combinați uleiurile esențiale alese de dumneavoastră, din lista prezentată mai sus.

Mod de preparare

Se amestecă câteva picături din fiecare dintre aceste uleiuri și se toarnă o cantitate mică din acest amestec pe o bucată de vată. Plasați-o între degetele de la picioare. S-ar putea să usture un pic, însă acesta este un semn bun care sugerează că tratamentul funcționează.

 

Rețeta 2 – Amestec de masaj pentru piciorul atletului

ingrediente

1 linguriță de ulei de migdale

1 picătură de ulei esențial de tea-tree

1 picătură de ulei esențial de smirnă

1 picătură de ulei esențial de lavandă

Mod de folosire

Combinați cu atenție toate ingredientele și masați picioarele de 3 ori pe zi.

 

Rețeta 3 - baie de picioare

5 picături de ulei de tea tree

1 picătură de ulei de lămâie

1 lingură de bicarbonat de sodiu

1 lingură de sare epsom

2 linguri de oțet de cidru

Se amestecă toate ingredientele într-un lighean cu apă caldă și se înmoaie picioarele în el timp de cel puțin 5 minute pe zi. Nu uitați să spălați complet picioarele după fiecare utilizare.

 

Variantă

2 picături de ulei esențial de chiparos

25 de picături de ulei esențial de lavandă

30 picături de ulei de tea-tree

Combinați toate ingredientele și mențineți amestecul într-o sticlă de sticlă închisă la culoare. Se toarnă câteva picături pe un tampon de bumbac și se tamponează cu el între degetele picioarelor și pe toată laba piciorului. Această rețetă poate fi folosită și pentru copii.

 

Rețeta 4 – Pudră pentru picioare

5 picături de ulei esențial de lemn de cedru

10 picături de ulei esențial de lavandă

10 picături de ulei de esență de ace de pin

1 ceașcă cu argilă

Adăugați toate ingredientele active într-un recipient și amestecați până când toate uleiurile esențiale sunt omogenizate în întregime. Lăsați amestecul să se usuce complet, apoi mai amestecați o dată pentru a elimina orice fel de cocoloașe. Utilizați această pudră de picioare de 3 ori pe zi, pentru o perioadă de 2 luni.

 

Rețeta 5 - Masaj pentru picioare

ingrediente

6 picături de ulei de lavandă

3 picături de ulei de lămâie

12 picături de ulei de tea-tree

3 picături de ulei de mentă

1/2 linguriță de ulei de primule și ulei de vitamina E

Se amestecă toate ingredientele și se masează zilnic picioarele curate și uscate.

 

Rețeta 6 - Spray pentru picioare

250 ml apă purificată *

10 picături de ulei de lavandă

10 picături de mentă

8 picături de rozmarin

15 picături de ulei esențial de tea tree

* Puteți utiliza apă distilată, îmbuteliată sau filtrată, sau apă de izvor. Alternativ, puteți fierbe apă de la robinet timp de aproximativ 15 minute pentru a elimina contaminanții prezenți în aceasta. Lăsați apa să se răcească înainte de a adăuga uleiuri esențiale.

Se agită bine toate ingredientele și se pulverizează pe picioarele curate și uscate. Acest lucru nu numai că va ajuta la tratarea bolii, dar va elimina și numeroasele mirosuri urâte implicate în asemenea problemele ale picioarelor.

 

Rețeta 7 - Ulei de masaj pentru picioare

3 picături de ulei esențial de lavandă

1 picătură de ulei esențial de lămâie

5 picături de ulei de arbore de ceai

1 lingură de ulei de susan

Utilizați o cantitate mică din acest amestec pentru a masa zona afectată. Cel mai bine este să folosiți acest amestec noaptea, după o baie de picioare, și să aveți picioare uscate bine. De asemenea, puteți folosi această rețetă pentru copii.

 

Rețeta 8 - Amestec cu ulei de tea tree pentru piciorul atletului

ingrediente

2 linguri de ulei de cocos

3 picături de ulei esențial de tea tree

4 picături ulei esențial de cimbru

2 picături de ulei esențial de lavandă

2 picături de ulei esential de geranium

Instrucțiuni

Se amestecă toate ingredientele și se aplică pe zonele afectate de până la 3 ori pe zi.

 

Câteva sfaturi suplimentare

Dacă aveți alergie sau o piele extrem de delicată, este necesar să se dilueze aceste uleiuri esențiale cu părți echivalente de ulei de măsline, atunci când se face masaj direct pe picioare. Înainte de a începe orice tratament de masaj, nu uitați să vă înmuiați picioarele și călcâiele în apă caldă timp de aproximativ 15 minute.

Unele uleiuri esențiale vă pot păta hainele, lenjeria și mobilierul. Aveți grijă. În plus, utilizați o piatră ponce pentru a elimina celulele moarte ale pielii, înainte de a utiliza uleiuri esențiale.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

There is no translation available.

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Read more: Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Well-deserved quality!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

This may be the strongest Colloidal Silver in Romania...
Order now!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Free shipping

Shipping
For orders over 150 RON, only in Romania.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

There is no translation available.

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Read more: Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
Exceptional antitumor remedy
Mellixir, based on honey, fruits and herbs
A beverage for your soul!
ArgiDent
Natural and very eficient toothpaste, for sensitive persons
Aloe Vera gel
Pure, natural, from organic crops
Colloidal gold
Vital Pur, Olympus - youth thy soul
Colloidal silver Protect, Forte
Protection, prevention, healing - antiviral, antibacterian
Natural deodorants, with colloidal silver and gold
Deovis, it keeps you fresh gently
Helia, Sativa, Delis
Natural skin care creams, with colloidal silver, gold and platinum
Magnesium, calcium, potasium, iron, copper, manganese, zinc
Pure organic minerals, containing no additives
ArgiMax, colloidal silver 1000ppm
Strong, fast, decisive action
Virgo, Tytan, Coral
Liquid soaps 100% natural, with colloidal silver or colloidal gold
ArgO2, the enemy of germs, parasites and moulds
The combined power of silver and oxygen
Colloidal minerals
Handy information
Natural vitamin C
normal or alkaline
Natural essential oils
Health and delight

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

 

Copyright  S.C Aghoras Invent  S.R.L

AghorasBio, AquaNano, Mellixir, Electrik, Auris, AloeDirect, CannExtract, FlorEsential, BioMineral, are Aghoras Invent trademarks.

Pay safe

logoPO
You may pay online, by credit card or PayPal

Contact us. Anytime.

Orders:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Monday-Wednesday, 08AM-03PM
 
Phone support, orders:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
08AM-10PM
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 
Orders: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Phone suport, orders: 0767287306, (including WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin