Un coșmar este un vis foarte neplăcut care are loc în timpul somnului în perioada denumită Rapid Eye Movement (REM / mișcări rapide ale ochilor), ceea ce duce la senzații de groază, frică, suferință sau anxietate severă. Acest fenomen are tendința să se petreacă în ultima parte a nopții și uneori vă trezește din somn și este probabil să vă reamintiți întregul vis. Pentru cei care suferă de această afecțiune, ei se pot simți stresați să doarmă noaptea, de teama unui alt coșmar. De asemenea, vă puteți simți speriați când vă treziți din coșmar și veți încerca de multe ori în van să adormiți la loc. În plus, coșmarurile ar putea uneori să provoace gânduri apăsătoare și emoții negative, cum ar fi furia, frustrarea și dezgustul.

Cercetările au arătat că utilizarea uleiurilor esențiale ajută sistemul nervos să se calmeze și să se relaxeze. Distilate din diferite plante, uleiurile esențiale îmbunătățesc starea emotională și fizică și reduc stresul, fapt care vă va ajuta să dormiți și să vă relaxați cu ușurință. Iată ce ar trebui să știți despre utilizarea uleiurilor esențiale, pentru a scăpa de problemele legate de somn, cum ar fi coșmarurile.

 

Topul celor 7 uleiuri esențiale care sunt dovedite a fi utile în tratarea tulburărilor de somn, cum ar fi coșmarurile

Cele mai bune șapte uleiuri esențiale care pot fi folosite pentru a vă relaxa mintea și corpul și pentru a vă ajuta să dormiți liniștiți includ lavandă, mușețel roman, bergamotă, lemn de santal, mandarin, trandafir și vetiver.

1. Lavandă

Uleiul esențial de lavandă poate fi folosit înainte de a adormi. Cercetările au arătat că lavanda elimină insomnia și anxietatea: vă va ajuta să dormiți mai bine și vă veți trezi dimineața următoare simțindu-vă reînnoiți și energizați. Puneți câteva picături pe pernă sau difuzați-le în camera dvs. înainte de culcare. John Parkinson, un medic din secolul al XVII-lea, a scris că lavanda este „deosebit de bună pentru toate durerile și problemele legate de zona capului și a creierului”.

 

2. Mușețelul

Adesea folosit sub formă de ceai pentru a calma stomacul dat peste cap, uleiul esențial de mușețel are proprietăți de regenerare remarcabile, care pot ajuta chiar și pe cei care suferă de insomnii și coșmaruri.

 

3. Bergamota

Ajutându-vă să rămâneți vioi, uleiul esențial de bergamotă are o aromă plăcută de citrice care vă induce un sentiment de bunăstare.

 

4. Lemn de santal

Uleiul esențial de lemn de santal este extras din copacii cu vechime de cel puțin 4 decenii, iar copacii în vârstă de optzeci de ani sunt considerați a produce cel mai bun tip de ulei de lemn de santal. Fiind un relaxant puternic, uleiul de lemn de santal stimulează sistemul nervos și vă ajută să vă simțiți relaxați.

 

5. Mandarină

Uleiul esențial de mandarine are un miros plăcut, care functionează ca un tratament plin de succes împotriva coșmarurilor. Îl puteți utiliza într-un difuzor de aromoterapie, sau puteți pulveriza 4-5 picături de ulei esențial pe un tampon de bumbac, pe care să îl puneți pe pat lângă pernă, sau chiar pe pernă. De asemenea, puteți face propriul amestec prin amestecarea uleiului de mandarine cu un ulei de bază, ca de exemplu Jojoba. Rezultatul este, fără îndoială, un miros atât de minunat, încât vă va induce un somn liniștit.

 

6.Trandafir

Pentru a alunga coșmarurile, vă sugerăm să puneți puțin ulei esențial de trandafir în palme și să-l frecați pe tălpi, în sensul acelor de ceasornic. De ce se aplică pe tălpi? Talpa picioarelor este cea mai permeabilă secțiune a corpului. Este mai ușor atunci pentru particulele mici de ulei esențial să pătrundă prin piele și să intre în sânge. Apoi, este doar o chestiune de minute înainte ca uleiul să se răspândească în întregul corp.

Alte uleiuri esențiale pe care le puteți amesteca cu cel de trandafir, pentru a-i spori efectul, includ ulei esențial de imortele, ulei esențial de patchouli și uleiul esențial de lemn de santal. Puteți să le folosiți singure sau să le amestecați cu ulei esențial de trandafir pentru a vă induce un somn mai profund și mai liniștit.

 

7. Vetivert

Vetivert are o aromă de pământ umed. Acest ulei esențial vă ajută să vă calmați emoțional. Dacă motivul principal al coșmarurilor frecvente de care suferiți este fizic, atunci vetiverul este uleiul esențial pe care ar trebui să îl utilizați.

Acest ulei vă relaxează, scade tensiunea arterială, îmbunătățește digestia și ameliorează spasmele. Poate induce un somn odihnitor, fără nici un pericol de dependență.

 

Rețete pe bază de uleiuri esențiale pentru a scăpa de coșmaruri

 

Rețeta 1 - Un amestec relaxant fantastic

Această rețetă inteligentă este un amestec relaxant fantastic. Puteți să-l păstrați într-un recipient mic în geantă sau doar să vă asigurați că rămâne pe biroul dvs. Puneți o linguriță de sare de mare brută într-o sticlă din sticlă închisă la culoare și adăugați:

1 picătură ulei esențial de mușețel sau de Ylang Ylang

1 picătură de ulei esențial de geranium

4 picături de ulei esențial de portocale

4 picături de ulei esențial de lavandă

10 picături de ulei esențial de bergamotă

Se amestecă bine toate uleiurile esențiale și faceți trei inspirații lungi, adânci și lente ale aromei care iese din recipient. Urmați acest proces chiar înainte de a merge la culcare, pentru a reduce probabilitatea de a avea iar coșmaruri. Perseverați...

 

Rețeta 2 - Ulei de baie: aromoterapie super-relaxantă

Ingrediente

2 picături de ulei esențial de lemn de cedru

12 picături de ulei esențial de lavandă

30 de picături de ulei esențial de lemn de santal

125 ml de ulei de bază la alegere

Preparare

Se amestecă toate ingredientele într-o sticlă din sticlă închisă la culoare, și se depozitează într-un loc răcoros și întunecat. Utilizați acest ulei de baie în apa din cadă, când faceți baie chiar înainte de a vă culca.

 

Rețeta 3 - Rețetă de ulei de baie pentru vise dulci

Ingrediente

1 picătură de ulei esențial Ylang Ylang

1 picătură de ulei esențial de vetiver

4 picături de ulei esential de salvie

16 picături de ulei esențial de portocale

20 picături de ulei esențial de lavandă

125 ml de ulei de bază la alegere

Preparare

Combinați aceste ingrediente într-o sticlă din închisă la culoare și păstrați-o într-un loc răcoros și întunecat (nu în dulăpiorul de la baie - este un loc prea fierbinte și umed).

 

Rețeta 4 - Inhalatorul de aromaterapie

Iată cum să pregătiți acest amestec remarcabil:

Ingrediente

Ulei esențial de salvie

Ulei esențial de anason

Ulei esențial de pelin

Ulei esențial de cuișoare

Înainte de a vă culca, închideți ochii și inhalați de două ori amestecul de uleiuri menționate mai sus, utilizând un inhalator.

 

De reținut

Mâncați sănătos și evitați cofeina și alcoolul înainte de a merge la culcare.

Utilizarea uleiurilor esențiale se poate dovedi a fi foarte utilă atunci când vine vorba de a induce un somn mai calm și mai adânc. Dacă încă mai căutați modalități de a vă induce un somn relaxant, începeți să utilizați unul dintre amestecurile de uleiuri esențiale menționate mai sus, pentru a obține efecte de lungă durată!

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin