Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.


Corpul nostru funcționeaza pe baza a numeroase interacțiuni de natură electrică. Totodată, comunicăm cu universul, în foarte mare parte, prin același tip de interacțiuni, deși aceasta nu este, desigur, singura modalitate prin care suntem integrați în Univers.

 

Este firesc, tocmai de aceea, ca demersul de corectare terapeutică a unor probleme, sau de ce nu, de autoperfecționare a anumitor capacități personale, să includă interferența cu procesele electrice care au loc în organism, sau prin care el comunică cu mediul.

 

În acest site, veți avea prezentate o serie de informații, extrem de atent selectate, pentru ca ele să fie cât mai veridice și corecte, inclusiv din punctul de vedere al științei contemporane. Totodată, atunci când acestea vor fi disponibile, vom prezenta și aparate și accesorii utile pentru aplicarea modalităților terapeutice prezentate în articolele pe care vi le punem aici la dispoziție.

 

Vă așteptăm cu sugestii sau întrebări, la oricare dintre adresele de e-mail sau numerele de telefon prezentate în pagina de "Contact".

 

 

 

Va multumim.

 

În cele ce urmează, în mod evident ne vom face atât ceva amici cât și ceva inamici printre cei care vor citi aceste rânduri. Îi rugăm să citească fiind conștienți că opiniile precizate aici sunt bazate pe experiențele și cunoștințele noastre, care în mod evident sunt limitate și pot fi subiective. Vom menționa totuși că, ele au în spate o sumă de cunoștințe acumulate (și verificate) anterior, iar latura subiectivă nu a fost încurajată în niciun fel de vreo afiliere emoțională sau comercială, astfel încât totuși toate cele menționate în continuare, deși vor contrazice folclorul legat de  ”teoria RIFE” asupra electroterapiei, pot fi socotite destul de pertinente.

Mai jos este prezentată o listă a frecvențelor care se presupune că pot afecta într-un fel sau altul mintea umană sau corpul. Respectivele frecvențe sunt împărțite în trei mari categorii:

Frecvențe ale undelor cerebrale – acestea sunt frecvențe asociate cu diferite stări mentale. Folosind antrenarea undelor cerebrale, puteți conduce creierul să funcționeze într-un anumit domeniu restrâns de frecvențe ce are asociată o stare specifică de conștiință.

Frecvențe “vindecătoare – acestea sunt frecvențe care se spune că pot fi folosite pentru a vindeca diferite feluri de boli sau pentru a stimula o regiune anumită a corpului. Pentru a ajunge la aceste rezultate, unii folosesc câmpuri electromagnetice aplicate unei părți specifice a corpului, iar alții folosesc vibrațiile și sunetul.

Frecvențe ale fenomenelor naturale – acestea includ frecvențele care sunt prezente în natură (de exemplu rezonanța Schumann), precum și tonuri sonore calculate pe baza perioadei de revoluție/orbitei a diferitelor planete. Se spune că aceste frecvențe pot afecta pe oameni într-o varietate de moduri.

Electroencefalografia este folosită pentru a măsura frecvențele electrice ale creierului cu ajutorul unor electrozi plasați la nivelul scalpului. Electroencefalograma rezultată va conține în general frecvențe sub 30 Hz, clasificate în patru categorii de unde, după cum urmează:

Delta: 0,5 Hz – 4 Hz       Somn profund

Theta: 4 Hz – 8 Hz         Somnolența și primul stadiu al somnului

Alpha: 8 Hz – 14 Hz       Relaxat, dar atent

Beta: 14 Hz – 30 Hz        Foarte atent și focalizat

Prin anii ’30, dr. Rife a descoperit că orice organism care provoacă boala are un domeniu de frecvență care îl poate afecta și acest domeniu de frecvență a fost numit fereastra de vulnerabilitate specifică acestui organism patogen. Astfel, dr. Rife a înteles că organismele patogene, cauzatoare de boli, pot fi distruse în mod selectiv de către radiații electromagnetice cu frecvențe precise, înscrise în fereastra de vulnerabilitate a respectivelor organisme, radiații având, totodată, o energie suficientă, adecvată pentru distrugerea eficientă a respectivelor organisme. Pentru a-și concretiza ideile novatoare în domeniul medicinei, dr. Rife a folosit echipamente destul de sofisticate pentru acea vreme (deși, în fond, ele nu constau în altceva decât în generatoare de semnal, amplificatoare și tuburi emițătoare de radiații electromagnetice - ray tubes, oarecum similare tuburilor cu raze X, dar care nu generau raze X) prin care se focaliza o undă electromagnetică cu o frecvență reglabilă asupra unui țesut bolnav, a unei culturi de bacterii etc.

Metoda iontoforezei a fost descrisă pentru prima dată de Pivati în 1747. Galvani și Volta, doi oameni de știință celebri ai secolului al XVIII-lea, au demonstrat faptul că electricitatea poate mișca diferiți ioni metalici și că mișcarea acestor ioni produce electricitate. Metoda administrării agenților farmacologici prin iontoforeză a devenit populară la începutul secolului XX datorită studiilor lui Leduc (1900). Acesta a introdus termenul de iontoterapie și a formulat principiile acestui proces.

Iontoforeza, numită și administrarea medicamentelor pe cale electromotoare (EMDA), este o tehnică ce folosește o mică sarcină electrică pentru a administra un medicament sau o altă substanță chimică prin piele. În esență, iontoforeza este o injecție fără ac.

Cosmetica a profitat de cunoștințele științifice acumulate în domeniul medical și a folosit galvanoterapia pentru tratarea pielii. Curentul electric este folosit atât pentru efectele sale fiziologice asupra circulației sanguine, cât și pentru “a injecta” substanțele active în piele, acolo unde ele sunt necesare.

Astfel, 5 minute de iontoforeză (un cuvânt derivat din greacă, care înseamnă transportul de substanțe chimice încărcate electric, numite ioni) echivalează cu cel puțin o oră în care masezi crema pe piele. Asta deoarece viteza de introducere în piele a substanțelor active prin iontoforeză este de zeci de ori mai mare decât difuzia simplă în cazul cremelor aplicate pe piele. Introducerea în piele a ionilor activi biologic întinerește pielea prin activarea metabolismului celular și a circulației sanguine locale.

Această terapie de detoxifiere a organismului este elaborată pe baza legilor fizicii, fiziologiei, electrochimiei, dializei iontoforezei și toxicologiei, contribuind la îmbunătățirea activității celulelor din organism. Procedura terapeutică face apel la o îmbăiere a picioarelor într-o soluție salină de apă caldă, folosind totodată ioni pozitivi și negativi formați în soluția salină cu ajutorul unui generator.

Cel mai important aspect al acupuncturii nu este tipul metodei de stimulare, ci aplicarea unui stimul adecvat pe punctul corect ales. Prin stimul adecvat se înțelege dispersie (sedare, liniștire, calmare, împrăștiere) pentru acupunctele care sunt inflamate, tumefiate, foarte sensibile la apăsare și tonifiere (activare, întărire, adunare) pentru acupunctele care sunt inactive, insensibile, flasce.

Evaluarea acupuncturii a fost, este și va fi subiect pentru multe lucrări științifice care să precizeze mecanismele de acțiune, să fundamenteze anticele cunoștințe orientale, utilizând aparatura și cunoștințele actuale.

Testarea acupunctelor se poate face:

– termic (Akabane);

– electric Voll (electrod pozitiv uscat 1,2V/0,01mA în scurtcircuit);

– electric Nakatani (electrod negativ umed 12V/0,2mA în scurtcircuit);

În mod eronat se crede îndeobște că folosirea electricității în medicină este de origine recentă. Ca și acupunctura, electroterapia are rădăcini adânci în Antichitate, atunci când a început utilizarea magnetitei (o rocă cu proprietăți magnetice) sau a chihlimbarului ("electron" în limba greacă) în podoabe cu proprietăți vindecătoare. De exemplu se știe sigur că Scribonius Largus, medic în armata împăratului Nero, folosea peștii electrici înainte de anul 100, pentru tratarea gutei sau a durerilor de cap.

Acest tip de terapie are un caracter aparte, deoarece implică utilizarea unor frecvențe care, în general, sunt în domeniul de manifestare a undelor cerebrale. Totodată în această gamă de frecvențe au loc și o serie de activități ale sistemelor vii, din regnul vegetal de exemplu, sau chiar și activități de natură electrică la scară planetară (Schumann).

Este bine să se înțeleagă din start că sintonia, acordul cu aceste ”unde informaționale”, sau chiar de natură electromagnetică, ce au ca și caracteristică principală o frecvență fundamentală foarte joasă, atunci când este realizată armonios, poate să ne pună într-o corespondență benefică cu ritmurile respective, ceea ce va duce la un sui-generis ”transfer” informațional și energetic între ființa noastră și respectiva ”sferă” informațională/energetică.

Eilon D. Kirson,1 Zoya Gurvich,2 Rosa Schneiderman,2 Erez Dekel,3 Aviran Itzhaki,4 Yoram Wasserman,1,4

Rachel Schatzberger,2 and Yoram Palti2

1Department of Biomedical Engineering, NovoCure Ltd., Haifa, Israel; 2B. Rappaport Faculty of Medicine, Technion—Israel Institute of Technology, Haifa, Israel; 3Department

of Molecular Cell Biology, Weizmann Institute of Science, Rehovot, Israel; and 4Elisha Medical Centre, Haifa, Israel

Câmpurile electrice alternative de intensitate scăzută și frecvență intermediară (100-300 kHz), administrate cu ajutorul unor electrozi izolați, s-au dovedit a avea un efect profund inhibitor asupra ratei de creștere a unei varietăți de linii de celule tumorale la om și la rozătoare (Patricia C, U-118, U-87, H-1299, MDA231, PC3, B16F1, F-98, C-6, RG2 și CT-26) și a tumorilor maligne la animale. Acest efect, dovedit a fi non-termal, afectează selectiv celulele care se divid, lăsând intacte celulele pasive. Aceste câmpuri acționează în două moduri: opresc proliferarea celulelor și distrug celulele când acestea se divid. Ambele efecte sunt evidențiate atunci când aceste câmpuri sunt aplicate timp de 24 de ore celulelor care sunt în procesul de mitoză, orientat aproximativ pe direcția câmpului.

Electroporația sau electropermeabilizarea este o creștere semnificativă a conductivității electrice și a permeabilității membranei plasmatice a celulei provocată de un câmp electric aplicat din exterior. Electroporația este folosită în biologia moleculară ca o cale pentru a introduce o anumită substanță într-o celulă, cum ar fi încărcarea celulei cu o probă moleculară, cu un medicament care poate modifica funcționarea celulei, sau cu un fragment de ADN.

Durerea este un tiran al umanității mai groaznic decât însăși moartea! (a scris în 1931, medicul francez, misionar în Africa, Albert SCHWEITZER)

Durerea ne schilodește viețile și aspirațiile, minându-ne însăși dorința de a trăi. Când ai o durere, nimic altceva nu mai contează. Nu mai ești în stare să faci nimic ca lumea, iar toleranța față de cei din jur tinde la zero. De aceea cei cu dureri cronice sunt persoane puțin plăcute și doar cei care au simțit pe pielea lor fenomenul sunt în stare să-i înțeleagă.

Pentru cei cu dureri cronice o informație importantă: facem parte din cel mai mare partid. În Europa, un studiu făcut în 2002/2003 pe 46000 de oameni din 15 țări europene și Israel arată că durerea cronică atinge 1 din 5 adulți, durata medie a durerii fiind de 7 ani. Vârsta medie a celor cu durere cronică este de 50 de ani, iar 21% din suferinzi au durerea de 20 de ani sau ani mult. Localizarea cea mai frecventă a durerii este la coloană (24%), iar cauza cea mai frecventă a durerii este artrita/osteoartrita (34%).

Lupta împotriva durerii este la fel de veche ca însăși omenirea. Încă din anul 9000 înainte de Cristos, se cunosc brățări, coliere și alte podoabe din "minerale animate" ca magnetita sau chihlimbarul, pentru prevenirea sau tratarea durerilor de cap, artralgiei și a numeroase afecțiuni viscerale.

Metodele farmaceutice de suprimare a durerii sunt bine cunoscute și utilizate, dar pe termen lung sunt puțin utile, când efectele secundare sunt mai rele decât însăși problema în sine. Metodele electrice de suprimare a durerii devin din ce în ce mai eficiente și se dovedesc clinic a fi o modalitate viabilă de tratare a durerilor cronice și acute. Eficiența acestor metode este legată de buna cunoaștere a circuitelor neuronale ale transmisiei durerii și de modul în care semnalul electric le influențează.

Electroterapia a fost și este o componentă a fizioterapiei de la începuturile acesteia, însă modalitățile actuale de abordare a electroterapiei diferă destul de mult de cele de acum 60 de ani. Toate aceste modalități (cu excepția bio-feedback-ului) implică introducerea unei cantități de energie într-un sistem biologic. Această energie provoacă una sau mai multe schimbări fiziologice, care sunt folosite pentru beneficiul lor terapeutic. Astfel, pentru a obține efectele dorite, este necesară calcularea dozei potrivite de energie care să fie administrată pacientului.

 

Corpul nostru funcționeaza pe baza a numeroase interacțiuni de natură electrică. Totodată, comunicăm cu universul, în foarte mare parte, prin același tip de interacțiuni, deși aceasta nu este, desigur, singura modalitate prin care suntem integrați în Univers.

Este firesc, tocmai de aceea, ca demersul de corectare terapeutică a unor probleme, sau de ce nu, de autoperfecționare a anumitor capacități personale, să includă interferența cu procesele electrice care au loc în organism, sau prin care el comunică cu mediul.

În această categorie, veți avea prezentate o serie de informații, extrem de atent selectate, pentru ca ele să fie cât mai veridice și corecte, inclusiv din punctul de vedere al științei contemporane. Totodată, atunci când acestea vor fi disponibile, vom prezenta și aparate și accesorii utile pentru aplicarea modalităților terapeutice prezentate în articolele pe care vi le punem aici la dispoziție.

Totodată, în secțiunea de magazin virtual aferentă, aveți prezentate o serie de produse care, deși conceptual sunt foarte simple, au un potențial terapeutic imens. Cu toate acestea, ele nu sunt, și nici nu vor fi omologate ca dispozitive medicale. Da, știm că aceasta ar sugera faptul că sunt extrem de sigure și eficiente, poate chiar miraculoase, chiar daca ele ar fi ... tot ceea ce sunt și acum. Costurile unor asemenea omologări, precum și eforturile necesare  aferente fiind foarte mari, noi personal nu suntem interesați în a face acest demers.

Din acest motiv, vi le expunem pentru ca eventual, în măsura în care aveți posibilitatea, să vi le confecționați singuri (atenție, nu recomandăm aceasta decât dacă chiar știți ce faceți, deoarece o mică eroare poate avea consecințe grave). Pentru aceasta, în măsura în care ne va fi cu putință, vom realiza și mici tutoriale cu explicațiile aferente. Costurile fabricării artizanale nu vor fi mai reduse, iar în anumite cazuri, chiar vor fi mai ridicate dar... noi vă punem totuși această posibilitate la dispoziție.

Desigur, persoanele care doresc să le achiziționeze o pot face. Utilizarea acestor dispozitive se va realiza în scopurile dorite, pe răspunderea fiecărui utilizator. Nu ne putem asuma vreo responsabilitate privind eventualele consecințe, efective sau presupuse, datorate manufacturării sau utilizării corecte sau incorecte a unuia dintre dispozitivele  prezentate în această secțiune, fie el produs de către noi sau artizanal, produsele prezentate, precum și informațiile aferente, având doar scop didactic.

Vă așteptăm cu sugestii sau întrebări, la oricare dintre adresele de e-mail sau numerele de telefon prezentate în pagina de "Contact".

 

Va multumim.

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin