Tipărire
Categoria părinte: AquaNano: Minerale coloidale
Categorie: Utilizare, relatări
Accesări: 378898

Prezentăm în continuare câteva modalităţi de utilizare şi descrieri ale efectelor apărute, aşa cum au fost primite de la utilizatori. A se nota că, acolo unde sunt menţionate concentraţiile argintului coloidal, ele au fost obţinute prin diluarea lui cu apă, acolo unde ele nu sunt standard (de exemplu 15 sau 30ppm). Astfel, o concentraţie de 10ppm se obţine prin diluarea a o parte argint coloidal 30ppm, la 2 părţi apă, etc. În multe cazuri, relatările sunt discutabile, efectele fiind dependente de mulţi factori. Acolo unde a fost cazul, am notat suplimentar (n.s.)

 


Abces dentar

 

Secretara mea avea două abcese și avea dureri destul de mari. Deși nu sunt stomatolog, sunt, totuși, doctor, și ea m-a rugat să îi dau ceva ca să-i treacă durerea. I-am dat să ia niște argint coloidal și durerea i-a dispărut imediat. De fapt, după câteva zile, au dispărut, de asemenea, și abcesele și nici măcar nu s-a mai dus la stomatolog. Am sfătuit-o să se ducă, oricum, dar, pentru că infecțiile dispăruseră, nu a mai văzut de ce s-ar mai duce la stomatolog. (B.B.)

 

N.S. Uzual, pentru aceasta, argintul coloidal trebuie menţinut în gură, cât mai aproape de zona afectată. În funcţie de gravitate, se recomandă a se repeta, chiar de 10-20 de ori zilnic. În cazul existenței unei alergii la argint, se poate testa cuprul coloidal în locul argintului coloidal, folosindu-se similar.


Acnee 

 

1.

Am fost de acord să iau argintul coloidal doar ca să-i demonstrez soției mele că acest argint coloidal este un alt ”tonic” fără nicio valoare, ca și alte remedii sugerate de prietenii bine intenționați. Așa că am luat intern și am aplicat și local argintul coloidal și am remarcat că, pe lângă faptul că mi-a vindecat afecțiunea cutanată, mi-a rezolvat și congestia neplăcută a gâtului, care mă făcea să-mi dreg glasul mereu. Nu scriu asta ca să ajut pe cineva să vândă mai bine argintul coloidal. Dacă se întâmplă și asta, e în regulă, de asemenea, dar motivul real pentru care vă scriu este că argintul coloidal îi poate ajuta și pe alții ca mine să scape de această boală oribilă. Și dacă este cineva care se gândește că acnea rozacee nu este o boală teribilă, care desfigurează, atunci priviți pe internet ce desfigurări poate cauza. Am fost diagnosticat cu ani în urmă ca având lupus eritematos și am fost tratat de un medic o vreme și apoi nu am putut rezolva problema nasului umflat, cu pustule. am încercat aplicații cu apă oxigenată, cu antibiotice etc. Apoi am mers la un dermatolog care mi-a spus că analizele arată că era vorba despre acnee rozacee și nu despre lupus și tratamentul real era să iau tetraciclină pentru tot restul vieții sau până se va fi descoperit un alt tratament. Asta a fost în urmă cu 27 de ani și am luat respectivul antibiotic pe toată această perioadă, cu excepția pauzelor periodice în care nu-l luam, în speranța că afecțiunea ar fi dispărut. Totdeauna, după circa 4 zile, nasul și fața mi se umflau, deveneau foarte roșii și apăreau pustule din nou, încât treceam din nou pe antibiotic. Numai după aproximativ o săptămână de dublare a dozei de antibiotic într-unele din zile, nasul meu devenea cât de cât mai normal. A trebuit să-mi schimb doctorul și, cînd a fost vorba despre reînnoirea prescripțiilor pentru ritmie și pentru tetraciclină, doctorul mi-a spus că medicamentele pentru aritmie nu mai erau necesare și atunci m-am gândit să mai încerc iar să opresc și tetraciclina, ceea ce am și făcut și au trecut 84 de zile, absolut fără niciun semn de revenire a acneei rozacee. Pot să atribui asta doar argintului coloidal pe care trebuie să-l iau regulat pentru problema din gât, pentru a nu o mai enerva pe soție cu dregerea constantăa glasului. (R.W.)

 

 

2. 

Sunt o persoană cam sceptică, așa încât atunci când am văzut argintul coloidal nu îmi venea să cred ce citeam. Aproape în fiecare zi auzi despre câte un produs care ”vindacă tot”. Totuși, atunci când ești disperat, încerci aproape tot ce se poate încerca, chiar și atunci când bănuiești că produsul nu ar fi prea eficient. Deci, atunci când găsesc ceva care își face treaba așa cum este afirmat, sunt aproape șocat și uimit. Așa s-a întâmplat și când am încercat argintul colloidal.

Am o acnee chistică de la 12 ani, moștenită din familie. Mai mulți medici au încercat să mă ajute în ultimii 26 de ani și nu a mers nimic. Singurul lucru pe care au putut ă-l facă a fost doar să-mi reducă puțin durerea. Ani de-a rândul am avut chisturi care se formau, creșteau mari, înegrindu-se cu sânge și apoi spărgându-se când nici nu mă așteptam. Îmi amintesc că într-o noapte visam scena din ”Godfather” unde producătorul de film găsește un cap de cal în patul lui. Când m-am trezit, mi-am dat seama de ce am avut visul respectiv. Un chist uriaș mi s-a spart și mi-a umplut patul cu sânge. Fiind obișnuit cu asta, m-am trezit, m-am spălat, mi-am schimbat lenjeria și m-am culcat la loc.

Nu doresc nimănui să treacă prin asta! De aceea am fost atât de disperat și am încercat orice. Chiar și argintul colloidal, despre care am găsit informații pe internet.

După ce s-a uscat prima aplicație, am simțit altfel chisturile. Durerea s-a redus și zona tratată s-a uscat. La sfârșitul celei de-a doua zile, chisturile au început să scadă în dimensiuni, ceea ce nu am crezut niciodată că s-ar fi putut întâmpla. De fapt, ele pur și simplu începeau să dispară. Nu m-am mai putut stăpâni și am început să plâng. Mă gândeam că voi suferi din cauza acestor chisturi până la moarte. Totuși, după două săptămâni de folosire a argintului coloidal, chisturile mele aproape au dispărut. După 26 de ani sunt în sfârșit liber. Aș vrea să am cuvinte pentru a-mi exprima mulțumirea pentru acest prosus, dar nu cred că există. (S.R.)

 

3.

Nepoțica meu de 14 ani suferea de acnee și antibioticul pe care îl lua nu o ajuta prea mult. Am pus puțin argint coloidal într-o sticluță cu pulverizator și i-am dat-o. Și-a pulverizat argint coloidal direct pe față de mai multe ori pe zi. Într-o săptămână pielea i s-a curățat. (J. C.)

 

 

4.

Am 29 de ani și sufăr de acnee de la pubertate. Am încercat o sumedenie de produse și medicamente. Nimic nu m-a ajutat cu adevărat. Fiind disperat, am început să caut pe internet și am găsit informații despre argintul coloidal. Am fost ezitant și am studiat problema cam o lună de zile și apoi m-am întrebat ce rău ar putea să-mi facă dacă l-aș încerca?

 

Am cumpărat o sticluță cu pulverizator și am folosit-o o dată pe zi. După aproximativ o săptămână, am înregistrat un succes moderat. Apoi, mi s-a spus că ar trebui să îl pulverizez de 2 sau 3 ori pe zi și odată ce am început să fac așa s-a văzut clar diferența. Practic, acneea de pe fața mea aproape că a dispărut de tot! Și asta este important pentru mine. (J. D.)

 

5.

Nu am cuvinte să descriu cât de mulțumită sunt de argintul coloidal. Acum am o piele normală după 20 de ani de luptă cu o acnee cronică chistică. Aproape toate cicatricele au dispărut. Am început să remarc procesul de vindecare după 4 luni de folosire zilnică. Am încercat tot felul de produse, inclusiv pe acelea scumpe. Am luat, de asemenea, medicamente și am mers la dermatolog de mai multe ori, inclusiv la un estetician. Argintul coloidal, folosit împreună cu o cremă naturală, mi-a refăcut pielea. Vă mulțumesc. (Lori M.)

 

6.

Folosesc argint coloidal de aproape o lună și mi-a curățat complet acneea de pe față, spate, umeri și brațe. Îl pulverizez de două ori pe zi, o dată dimineața, imediat după duș, și o dată seara, înainte de a merge la culcare. Mi-a luat doar aproape o săptămână pentru a-mi curăța pielea de acnee. (M. L.)

 

 

7.

Fiul meu este de 17 ani și suferea mult de pe urma acneei. Am mers cu el la dermatologi, dar rezultatele au fost mediocre. Apoi a început să se pulverizeze cu argint coloidal după duș și a remarcat o îmbunătățire a situației imediat și acneea a diminuat foarte mult. Ca o remarcă, după ce a început să ia argint coloidal, starea generală a sănătății s-a îmbunătățit și acum foarte rar mai are câte o zi proastă. (C. A.)

 

N.S. Cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte acneea le-am obţinut prin utilizarea argintului coloidal ArgiMax, de obicei împreună cu o cremă regeneratoare. A se vedea pachetul antiacneic ArgeTen. 


Afte

 

Mi-a apărut o aftă în gură, pe gingia de pe maxilarul superior, în spatele molarului din spate. Aceasta se forma, apoi se spărgea și apoi 2-3 zile mai târziu se forma din nou. La început nu i-am dat atenție, dar după ce problema s-a repetat vreme de 2-3 săptămâni, m-am gândit că poate fi o infecție virală. Înainte să mă duc la stomatolog, m-am gândit să încerc să iau niște argint coloidal. Am purtat argintul coloidal prin gură, asigurându-mă că a ajuns la locul cu probleme. Afta s-a format din nou, dar era mult mai mică decât fusese anterior și s-a spart, dar nu s-a mai format nicio altă bășică. Am continuat să folosesc argint coloidal și după 5 sau 6 zile zona respectivă mai umflată a continuat să diminueze. După aproximativ 10 zile de folosire a argintului coloidal, afecțiunea a dispărut complet. (S.C.)

 

N.S. Uneori argintul coloidal trebuie asociat cu aurul sau cuprul coloidal pentru astfel de afecţiuni. Desigur, se menţine în gură, cât mai aproape de zona afectată, şi abia după aceea se înghite.


Alergie

 

Majoritatea vieții mele, alergia începea primăvara, odată cu înflorirea copacilor și cu apariția ierbii, continua vara și toamna, până la prima brumă. Făceam alergie la toate substanțele uzuale suspecte, copaci, iarbă, mucegai, praf și păr de animale. Sezonul buruienilor era în special foarte dificil. Mi-am administrat singur tratamente antialergice vreme de aproape 20 de ani, pe lângă folosirea regulată a antihistaminicelor. De când iau argint colloidal, am remarcat că alergiile mele au dispărut în primul an de utilizare a produsului. (S.)

 

N.S. Uneori argintul coloidal trebuie asociat cu aurul sau cuprul coloidal pentru astfel de afecţiuni. Desigur, se menţine în gură, şi abia după aceea se înghite. În acest caz se poate utiliza şi diluat, oricât de mult, de exemplu 10-15 ml în apa plată pe care o bem pe parcursul zilei.


Arsuri solare

 

O prietenă de-a fiicei mele a suferit de arsuri solare atât de rău, încât nici nu a putut dormi noaptea. I-am pulverizat argint coloidal de două ori pe zonele afectate și arsurile s-au vindecat și durerea a dispărut. (L.C.)

N.S. Cuprul coloidal se poate utiliza cu succes în combinaţie cu argintul coloidal. O cremă regeneratoare, precum AquaNano Sativa, este deasemenea de un ajutor extraordinar. Nu se recomandă utilizarea argintului coloidal sau a cremelor cu argint coloidal înainte de expunerea la soare.


Arsuri

 

Folosesc argintul coloidal pentru tot felul de arsuri, incluzând arsurile solare și arsurile de la plită. Cu o zi în urmă, fiul meu s-a ars la picior de la un grătar. I-am pulverizat argint coloidal și arsura s-a vindecat imediat. Vindecă arsuri de tot felul. (L.C.)

N.S. Cuprul coloidal se poate utiliza cu succes în combinaţie cu argintul coloidal. Mai ales în cazul arsurilor, se poate utiliza un gel cu argint coloidal, precum AquaNano ArgiPur, care se va lăa să se usuce pe leziune.


Astm

 

Am astm și alergii de când aveam douăzeci de ani. Deoarece de când sunt alergic la orice, nu pot să folosesc nici chiar inhalatorul pentru astm, nici să iau vreun alt tratament medicamentos, antibiotice sau spray-uri. Am încercat un argint coloidal de pe piață, dar nu m-a ajutat prea mult. Nu știam că, de fapt, există o diferență mare între tipurile de argint coloidal de pe piață, până am căutat pe internet și am găsit argintul coloidal. Am comandat o sticla si pulverizator și am folosit 5ml în tratament și 5ml pe gură. În primele câteva zile nu am putut să fac tratamentul complet, dar gradat am reușit să-l fac. Pot să spun că de atunci am putut să respir normal, așa cum n-am putut mult timp fără să nu tușesc și fără să am nevoie de tratament. Acest argint coloidal efectiv mi-a curățat plămânii și cu siguranță mi-a ajutat în cazul astmului și al infecției de la plămâni. Cu ajutorul pulverizatorului nu am reușit să ajung bine la infecția din zona sinusurilor, dar apoi am încercat instilațiile nazale cu argint coloidal și acum mă simt ca nou, cu sinusurile și plămânii curați. (M. S.)

N.S. Uneori argintul coloidal trebuie asociat cu aurul sau cuprul coloidal pentru astfel de afecţiuni. Desigur, se menţine în gură, şi abia după aceea se înghite. În acest caz se poate utiliza şi diluat, oricât de mult, de exemplu 10-15 ml în apa plată pe care o bem pe parcursul zilei.


 

Boala Crohn

 

Am fost diagnosticat cu boala Crohn cu 16-17 ani în urmă. De atunci am luat tot felul de medicamente, care, în majoritatea lor, au creat mai multe probleme și nu au ajutat cu aevărat. Prednisonul pe care l-am luat mi-a produs osteoporoză, de care nu am fost nicodată nici măcar atenționată; și niciun doctor nu m-a încurajat să iau vitamine și claciu.

 

Am făcut o operație chirurgicală în 2000, prin care a fost îndepărtată o porțiune de 20-25cm din intestinul gros; mi-au trebuit aproximativ 8 luni să îmi revin după această operație. chiar și cu toate medicamentele și operația chirurgicală, încă sufeream de pe urma simptomelor bolii Crohn; eram obosit tot timpul, aveam mari probleme să mănânc și aveam accese severe de dureri intestinale, aproape ca durerile la naștere. cu 6 săptămâni în urmă am fost spitalizat în urma unui episod foarte neplăcut.

 

În urmă cu 5 săptămâni în urmă, profesorul de chimie mi-a vorbit despre argintul coloidal. Am studiat pe internet și am descoperit că este un remediu care, de fapt, era de multă vreme. Am căutat mai multe mărci și am găsit ca fiind potrivit pentru mine argintul coloidal.  am început să iau circa o lingură de argint coloidal pe zi și sănătatea mea s-a îmbunătățit simțitor, aș putea spune cu 50% sau mai mult. De când iau argint coloidal, am remarcat următoarele schimbări:

 

• Nu am mai avut niciun episod de dureri severe de inflamație

• Mi-a revenit apetitul și este mult mai mare
• Am luat în greutate
• Iau mai puține medicamente
• Am mai multă energie

 

Dacă încep să simt cea mai mică revenire a simptomelor atunci când mă trezesc, iau imediat argint coloidal, mă culc iar în pat și când mă scol din nou sunt bine și toate simptomele au dispărut. Am descoperit că asta funcționează și în cazul unor simptome de răceală sau gripă. La cel mai mic discomfort, iau argint coloidal și simptomele dispar și nu mă mai îmbolnăvesc.

Îmi place că este un remediu natural, că nu intră în conflict cu alte medicamente pe care le iau și că ajută la distrugerea bacteriei care a provocat boala.

Mă simt mult mai bine. Este primul remediu la care am simțit o diferență semnificativă. Mi-a îmbunătățit în mod clar sănătatea și viața și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. (C.S.)


 

Bronșită

 

1. 

Soțul meu, care are 66 de ani, are astm de la 2 ani. Starea lui s-a înrăutățit cu trecerea anilor. În urmă cu aproximativ 6 ani a făcut o bronșită care părea că s-a stabilit în el și nu mai putea scăpa de ea. Revenea mereu. A luat trei tipuri de antibiotice, niciunul de folos. Medicul i-a dat un medicament antifungic și nici acesta nu l-a ajutat.

În sfârșit, a luat argint coloidal. A luat câte o linguriță pe zi, pusă în nebulizator și în felul acesta a scăpat de bronșită. Argintul coloidal l-a ajutat cu adevărat și sunt foarte mulțumit de rezultate. Încă face tratament zilnic și posibil să continuăm astfel. Nu-mi doresc să ne oprim și să revină bronșita.

Soțul meu lua, de asemenea, aproximativ 40mg de cortizon pe zi, dar, cu ajutorul tratamentului cu argint coloidal, a fost în stare să reducă doza la doar 5mg pe zi. Vom începe, de asemenea, să reducem și ceilalți steroizi pe care îi ia. Sperăm să renunțe de tot la steroizi pentru că ii dau tremurături. (I. P.)

 

 

2.

Prietenul meu de 48 de ani suferea de bronșită cronică. Tușea oribil. Antibioticele nu l-au ajutat. De fapt, nimic nu l-a ajutat. Și din cauza tusei nici nu putea să doarmă noaptea. Este obositor să ai o infecție cronică precum aceasta, să tușești așa și să nu fii în stare să dormi din cauza ei.

 

Am căutat pe internet despre tratamente naturiste și am dat de argintul coloidal  .  Am cumpărat pentru prietenul meu argintul coloidal și un nebulizator. A folosit nebulizatorul 3 zile, de mai multe ori pe zi. La început nu ne-am gândit că argintul coloidal făcea prea mare lucru. Dar după cea de-a doua zi, am sesizat o diferență în respirația lui și am remarcat că tușea mult mai puțin. La sfârșitul primei săptămâni simptomele sale aproape că dispăruseră și, acum, câteva săptămâni mai târziu, bronșita aproape că s-a vindecat complet.

 

Mă bucur pentru el, că se simte atât de bine. De asemenea, doarme mult mai bine și pare și se simte mai fericit. De asemenea, sunt fericită și eu, pentru că un efect secundar fericit este că sforăitul său, care suna ca un tren de marfă, este acum doar un fosăit ușor ca de copil... dacă mai sforăie. (P.C.)

 

3.

Ani de zile am făcut bronșită de fiecare dată după ce răceam. Bronșita dura, de obicei, mai multe săptămâni, uneori durând chiar și două luni după ce dispărea răceala. Au fost vremuri în trecut când mă duceam la doctor pentru antibiotice pentru a scăpa de bronșită. Data următoare când răceam, revenea și bronșita. M-am gândit ca, de cât să folosesc continuu antibiotice, să încerc argintul coloidal.

Am folosit argintul coloidal cu ajutorul unui nebulizator în ultimii doi ani pentru a vindeca bronșita, de obicei în mai puțin de o săptămână. Uneori, dispare în 2-3 zile dacă sunt atent să folosesc nebulizatorul de 3 ori pe zi pentru 15 minute. Iau argint coloidal și pe cale orală și sănătatea s-a îmbunătățit. Nu am mai avut gripă de când iau argint coloidal, chiar și atunci când gripa atinge un nivel epidemic în zona noastră. Sunt convins că, combinând luarea argintului coloidal ca supliment alimentar zilnic și folosirea lui cu ajutorul nebulizatorului oricând simt că este pe cale să apară bronșita, mi-a îmbunătățit în mod clar starea sănătății. Astfel, bronșita a devenit un lucru din trecutul meu. (S.)


Celulită

 

Soțul meu este un șofer în vârstă de 70 de ani. Suferă de o celulită îngrozitoare. Pielea de pe picioarele lui are nuanțe variate de roșu aprins, maroniu deschis, maroniu închis și chiar negru, de la fluierul piciorului în jos. De asemenea, se umflă teribil și are dureri mari. Are o rezistență crescută la durere, dar starea pe care o are aproape că l-a adus la lacrimi. Când am auzit de argintul coloidal   , am zis: ”Ăsta e singurul lucru pe care nu l-am încercat, așa că să-l probăm”. Am cumpărat o sticlă de argit coloidal cu pulverizator și i-am dat-o soțului meu miecuri. Sâmbătă, cu alte cuvinte, în trei zile, era o diferență remarcabilă. El a început să ia, de asemenea, argint coloidal și pe cale orală, totodată, pulverizându-l, așa încât am atacat infecția din exterior și din interior., cu rezultate remarcabile. Umflătura de la piciorul drept a dispărut aproape complet și pielea este ușor rozie.. La piciorul stâng, care este cel mai afectat, culoarea pielii s-a schimbat de la negru la un maroniu deschis.

 

Starea sa era uneori atât de rea, încât trebuia să fie spitalizat și să ia doze mari de penicilină și pastile contra durerii. Acum ia argint coloidal și, când îl întreb cum mai este, îmi răspunde simplu ”nu mă mai doare”.

 

Nu-mi vine să cred ce schimbare s-a produs! Aproape că nu mai este nicio urmă de culoare neagră și, lucrul cel mai important, nu mai are dureri. A luat atâtea medicamente încât are probleme la stomac de la pastilele pe care trebuia să le ia și acum voi începe să reduc gradat toate celelalte medicamente. (S.N.)


Cicatrice

În urmă cu 3 ani am avut o operație pe cord, ceea ce a necesitat deschiderea sternului. Am tratat cicatricea cu argint coloidal și acum cu greu mai poți zări cicatricea, cu excepția unei porțiuni de aproximativ 8cm într-o zonă. Am tratat, de asemenea, și inciziile din zona abdomenului și cicatricile au dispărut aproape de tot. Anul acesta am avut un accident grav de mașină și mi-am rupt picioarele, necesitând tije și plăci. Am tratat cicatricea de la genunchiul stâng cu argint coloidal și acum de-abia se mai vede. (B.B.)

 


Ciuperca unghiei

 

1.

Am avut o infecție fungică la o unghie și am mers la dermatologi și la alți medici și nimic nu mi-a ajutat. Am început să folosesc local argint coloidal, de două ori pe zi și, pentru prima dată, a început să se curețe. Aproximativ un sfert din unghie este nouă, crescută curat, fără niciun semn de ciupercă. (L.C.)

 

2.

Am început să iau argint coloidal pentru infecția la sinusuri, dar, între timp, mi-a curățat, de asemenea, și ciuperca de la unghii. Unghiile mele sufereau din ce în ce mai mult și se înegriseră din ce în ce mai mult de-a lungul timpului și acum, sunt practic albe din nou. (G.F.)

 

3.

Am suferit de când aveam 13 ani de ciuperca unghiei și am încercat totul, inclusiv prescripțiile unui medic, dar nimic nu a mers. Am început să iau argint coloidal (iau intern și, de asemenea, îl pulverizez local) și ciuperca unghiei s-a dus aproape de tot. Acest argint coloidal este fantastic. Chiar funcționează! (R.G.)

 

4.

Am o infecție fungică la unghia de la degetul de la picior de ani de zile. Am mers la dermatologi și la alți doctori și nimic nu a a jutat. Am început să pulverizez local argint coloidal, de două ori pe zi și, pentru prima dată, a început să se vindece. Aproximativ un sfert de unghie este nouă, crescută curată, fără niciun semn de ciupercă. (L.C.)

 

N.S. Uzual, în stfel de situaţii, mai ales în cazul ciupercilor rezistente, recomandăm utilizarea unui argint coloidal mai concentrat, precum ArgiMax. Se impregnează o meşă din bumbac, sau chiar hartie de tip şerveţel, suficient de groasă, şi se înfăşoară degetul cu ea, acoperind-o cu un material impermeabil, legat uşor,pentru a păstra umezeala înauntru, dar fără a strangula circulaţia. Se schimbă la 8-12 ore, şi se păstrează permanent un număr de zile. Procedeul va duce la colorarea degetului, şi a unghiei, dar aceasta este reversibilă, într-un interval de 7-45 zile.


Ciuperca degetului

 

După ce am suferit de ciupercă la deget un an de zile (din cauza unei manichiuriste care nu și-a sterilizat instrumentele), mulțumită argintului coloidal, văd în sfârșit o îmbunătățire. am folosit ulei de tea tree fără niciun rezultat. Medicul mi-a prescris antibiotice de două ori... niciun ajutor. După aproximativ o săptămână de folosire a argintului coloidal pe care l-am descoperit pe site-ul   , am început să văd o unghie nouă, curată, crecând din cuticula unghiei stricate, și chiar o și mai mare îmbunătățire în cazul celorlalte unghii! (K. P.)

N.S. Uzual, în stfel de situaţii, mai ales în cazul ciupercilor rezistente, recomandăm utilizarea unui argint coloidal mai concentrat, precum ArgiMax. Se impregnează o meşă din bumbac, sau chiar hartie de tip şerveţel, suficient de groasă, şi se înfăşoară degetul cu ea, acoperind-o cu un material impermeabil, legat uşor,pentru a păstra umezeala înauntru, dar fără a strangula circulaţia. Se schimbă la 8-12 ore, şi se păstrează permanent un număr de zile. Procedeul va duce la colorarea degetului, şi a unghiei, dar aceasta este reversibilă, într-un interval de 7-45 zile.


Fibromialgia

 

1.

În cazul meu, fibromialgia este de așa manieră că mă doare prin tot corpul, în fiecare zi. Mă scol dimineața din pat și mă doare corpul. Este și mai rău în sezonul rece. Mă doare fiecare parte a corpului: picioarele, brațele, spatele, țesutul conjunctiv. În zilele rele, mă epuizează. Deoarece sunt alergic la foarte multe lucruri și la foarte multe medicamente, nu pot lua aproape nimic pentru această problemă. În urmă cu câteva luni am luat argint coloidal pentru un abces la ureche și am remarcat că simptomele fibromialgiei s-au diminuat. Mă întrebam ”Ce se petrece? Este adevărat?” Dar nu era nicio îndoială că odată ce am început să iau argint coloidal m-am simțit mult mai bine. Am mult mai puține dureri și mișcările îmi sunt mult mai ușoare, încât mă pot scula de pe un scaun acum fără durere și fără un efort prea mare. Aproape că este incredibil! Nu m-a impresionat nimic atât de mult până acum! Mă simt de parcă aș fi renăscut! (T.T.)

 

2.

Fibromialgia m-a adus într-o stare de epuizare totală. Nu mai puteam să merg, să gândesc clar, cu greu mai puteam să trăiesc. Argintul coloidal m-a scos din pat, mi-a ajutat creierul să funcționeze și m-a ajutat să renunț la medicamentele prescrise, ceea ce înseamnă mult pentru mine, pentru că nu îmi place să iau medicamente și prefer metodele naturiste de vindecare.

Fibromialgia este o afecțiune ciclică, în care simptomele vin și pleacă. După ce am început să iau argint coloidal, am remarcat că apariția și dispariția simptomelor a devenit mai puțin drastică. Dacă întrerup argintul coloidal, simptomele fibromialgiei reapar imediat, așa încât știu că este o relație clară de tipul cauză-efect între ușurarea simptomelor și argintul coloidal. Și îmi place că este o soluție naturală și pot să mă tratez fără efectele secundare teribile pe care le au medicamentele prescrise.

Folosesc, de asemenea, și aur coloidal pentru a diminua durerile musculare provocate de fibromialgie. Și fiica mea de 12 ani care începe să aibă și ea simptomele de fibromialgie, ia, de asemenea, aur coloidal pentru a o ajuta să scape de dureri, precum și de starea ei de confuzie și de lipsă de focalizare. Aurul coloidal o ajută să gândească mult mai clar și să-și rezolve treburile mai bine, atât acasă, cât și la școală. (L.C.)


Gât dureros

 

La sugestia unui prieten, am început să iau argint coloidal în mod regulat. De doi ani de când iau argint coloidal nu am mai răcit și nici nu m-a mai durut în gât. De fiecare dată când simt că e posibil să mă doară în gât, fac gargară cu argint coloidal și, de asemenea, îl iau și intern, pe cale orală, și problema dispare. De asemenea, am folosit argint coloidal pentru a scăpa de leziunile herpetice de la nivelul gurii. (G.M.)

 


Geriatrie

 

Nu știu de ce medicii geriatrici nu folosesc argint coloidal și aur coloidal pentru pacienții lor. Atât de mulți oameni în vârstă sunt sensibili la antibiotice sau chiar sunt alergici la ele, încât argintul coloidal este soluția perfectă pentru ei. Astfel, argintul coloidal a fost de un mare ajutor pentru mama mea, care are Alzheimer și are mai multe infecții (la vezică, la rinichi) pe care argintul coloidal le-a rezolvat și nu au mai revenit. A ajutat-o, de asemenea, cu nivelul sodiului în sânge. Aurul coloidal a ajutat-o în ceea ce privește echilibrul psihic, atenția și abilitatea de a se hrăni singură. (P.R.)


Greață

 

Nu am mai avut greață de mult timp, probabil de când eram copil. Dar ieri, m-am sculat cu o stare de greață extremă, cu siguranță că aș fi vomat, cunoașteți acea senzație oribilă că îți vine să vomiți și nu poți face nimic. După ce am băut niște argint coloidal, senzația a trecut și nu am mai vomat. (B.B.)


 

Hepatită C

 

1.

Argintul coloidal este pentru mine medicamentul miracol. Am descoperit de curând că aveam hepatită C de tipul cel mai rău (genotip 1B). Avusesem nivelurile de enzime din ficat ridicate ani la rândul, dar nimeni nu a verificat dacă nu e vorba de o hepatită. Am fost distrus când am auzit diagnosticul. Văzusem pe cineva într-o stare avansată a acestei boli și mă înspăinmântam la gândul că aș putea arăta și eu la fel. Într-un fel, parcă era o sentință la moarte. Încărcătura virală era la 2 milioane.

 

Medicii au vrut să facă tot felul de lucruri neplăcute, incluzând o biopsie, sau să-mi dea tot felul de medicamente puternice și tratamente. Totdeauna am fost pentru soluțiile naturiste și am luat plante, așa că n-am vrut să mă sinucid cu medicamentele recomandate. Căutând alte soluții, am început să studiez despre hepatită pe internet și am dat de argintul coloidal. Mi-am amintit de un prieten care a avut o experiență bună cu argintul coloidal cu ani în urmă și așa că m-am gândit să-l probez și eu. Atunci când am studiat mai în profunzime am aflat că argintul cu dimensiunea particulelor cât mai mică și cu concentrația cât mai mare era mai eficient.

 

Am început să iau 4 linguri de argint coloidal cu ceva mai mult de o lună în urmă. Mă simțeam foarte rău. Nu aveam energie și cu greu mă puteam scula din pat. Nu mă așteptam la rezultate imediate pentru că mi se spusese că în mod obișnuit apar după 90 de zile, dar îndată ce am început să iau argint coloidal am început să mă simt mai bine. În mod brusc, am putut să mă scol și să fac treabă.

 

Oricum, apoi am mers la doctor. Mi-au făcut niște analize și nu au putut crede că rezultatele erau adevărate. M-au sunat acasă de la spital și mi-au spus că era uimitor cum încărcătura virală a scăzut de la 1 milion la 1500 și că enzimele ficatului meu erau normale, nu numai scăzute, ci complet normale, ceea ce era partea cea mai șocantă a rezultatelor. Doctorul îmi spunea ”E de necrezut!”. Când i-am spus ce luam, el nu mai auzise până atunci de argintul coloidal, dar mi-a spus: ”Orice ai face, continuă să faci!” Rezultatele analizelor sunt bune și mă simt mult mai bine. Chiar și arăt mai bine. Pielea arată mai biine, părul arată mai bine... chiar și unghiile arată mai bine! (R.B.)

 

 

2.

 

Am contractat hepatită C la mijlocul anilor 70 ca urmare a unei transfuzii de sânge. Nici măcar nu am știut că aveam hepatită până în 1998, când a trebuit să dau o probă de sânge înainte de o operație chirurgicală și am primit o scrisoare de la banca de sânge în care îmi spuneau că nu pot accepta sângele meu pentru că aveam virusul hepatitei C. Eram sigură că era o greșeală și am fost testată de încă trei ori, dar de fiecare dată analizele au ieșit pozitive. Deși eram obosită și lipsită de energie de mulți ani, nimeni nu fusese în stare să găsească o cauză; acum am înțeles că erau simptomele hepatitei C.

 

Simptomele s-au înrăutățit progresiv cu timpul și când am mers în sfârșit la medic, mi-a făcut o analiză a sângelui și a descoperit că încărcătura virală era de 3 milioane!

 

Doctorul mi-a spus că era timpul să iau medicamente, așa că am început să fac injecții cu interferon, o dată pe săptămână și să iau și pasitile, câte una pe zi. Acest tratament a distrus pur și simplu viața mea și viața celor din jurul meu. Nu numai că am avut o reacție alergică la medicamente, ceea ce mi-a produs o erupție pe piele, însoțită de o mâncărime cumplită, dar am devenit și atât de obosită, încât pur și simplu nu mă puteam scula din pat în majoritatea zilelor. Cel mai rău era cu depresia; eram mânioasă și deprimată și nefericită și, deși am înțeles că era din cauza medicamentului, nu aveam ce face. Soțul meu, copilul și nepotul cu greu mă mai puteau tolera. Viața îmi era mizerabilă și tot așa era și viețile celor din jurul meu.

 

Când m-am dus din nou la doctor și l-am întrebat dacă ar fi niște alternative la tratament, mi-a spus că mai era o variantă, dar că rezultatele erau destul de mediocre și efectele secundare erau la fel. L-am întrebat ce s-ar întâmpla dacă n-aș face nimic și mi-a spus că aș putea să mor. L-am întrebat cât timp îmi dă și a spus că nu știe, că asta depinde de om.

 

Am plecat distrusă, deprimată, pur și simplu, șocată. Aveam 55 de ani și aveam moartea în față. Am început să îmi pun problema testamentului etc., dar soțul meu nu putea accepta asta. A insistat, spunând că nu voi muri și a cercetat pe internet despre această problemă pe care o aveam. A venit acasă într-o zi cu 14 tratamente alternative, le-am citit pe toate, dar ceea ce mi-a atras atenția a fost argintul coloidal, în special pentru că tratamentul prea ușor, fără bătaie de cap, fără probleme, fără efecte secundare, fără preparații complicate.

Așa că am cumpărat câteva sticle de argint coloidal și am început să iau. Partea nostimă este că am înțeles greșit modalitatea de administrare și, astfel, am luat câte 4 lingurițe pe zi, în loc de 4 linguri. Chiar și așa, în două săptămâni de tratament cu argint coloidal nu mi-a venit să cred schimbările care s-au produs. Nu mai eram așa obosită, nu mai dormeam așa de mult, aveam mai multă energie și respirația era mai profundă.

 

După 5 săptămâni de tratament cu argint coloidal, am mers să fac o analiză de sânge și când am luat rezultatele, am văzut că încărcătura virală scăzuse de la 3 milioane la 171000! Asta înseamnă o schimbare în bine de 95% în 5 săptămâni! Eram entuziasmată! Mai important era că mă simțeam chiar bine, începusem din nou să fiu activă în casă. Și asta era numai cu o treime din doza recomandată!

 

După un timp de aproximativ două luni am făcut o altă analiză și încărcătura virală scăzuse la 12500! Doctorul și cu mine, practic dansam în birou. Nu ne venea să credem că încărcătura virală scăzuse atât de mult! Și viața mea a revenit aproape cu totul la normal. Mă trezesc la 6 sau la 7 și eram activă toată ziua, fără să trag vreun pui de somn!

 

Doctorul spune să aștept până la sfârșitul anului pentru o nouă analiză și pariază că până atunci hepatita C va fi dispărut. Am descoperit într-o zi eroarea de administrare și am început să iau 4 linguri pe zi, în loc de 4 lingurițe. (L.M.)

 

3.

Avusesem hepatită C de 19 ani. De-a lungul timpului, am încercat atâtea lucruri, așa încât atunci când am început să iau argint coloidal nu eram atât de optimist, dar, imediat am început să remarc o diferență. După cea de-a treia doză, am început să simt o furnicătură la nivelul picioarelor, unde aveam probleme cu nervii motori. Apoi, am început să am mult mai multă energie și rezistența mea s-a îmbunătățit. Înainte să iau argint coloidal, poate că aveam o zi mai normală pe săptămână, dacă aveam. Totul era un efort uriaș, era o problemă doar să mă scol din pat și nu vroiam să fac nimic. În unele zile nici nu vroiam să mă scol din pat. Acum am mai multă energie și nu mai am zile proaste. Am mintea mult mai limpede și nu mai am starea de ceață mentală. astfel, mi-au revenit claritatea mentală, energia și ambiția. Simt că am reînviat. Sufăr de aceste boli de ani de zile și argintul coloidal ajută cu adevărat. Chiar și analizele enzimelor din ficat, care erau de 3 ori față de normal, acum arată un nivel normal. (R.P.)

 

4.

Mă simțeam foarte prost, așa încât nu mai eram în stare să-mi desfășor activitățile zilnice obișnuite. Pielea mea era galbenă, eram umflată, nu mă mai puteam concentra, mă simțeam confuză, aveam niște umflături ciudate pe piele, eram extrem de deprimată și nu mai puteam să fac nici lucruri simple cum ar fi să-mi plătesc facturile. Am mers la un doctor care era specializat în medicina funcțională și, după o analiză de sânge, mi-a spus că aveam hepatită C, cu o încărcătură virală de aproximativ 600000. Mi-a recomandat unele suplimente, care se pare că nu au prea avut efect. După ce am căutat despre tratamentul pentru hepatită pe internet, am început să iau argint coloidal și rezultatele au fost evidente. Într-o săptămână sau două după ce am început să-l iau m-am simțit mult mai bine. (J.M.)

 

 

5.

Am contractat hepatită C cu mulți ani în urmă și a fost în remisie de mult. Apoi, cu 6 săptămâni în urmă, boala a revenit. Viața s-a scurs din mine; eram așa de bolnav, încât, atunci când am mers la doctor, m-au găsit ghemuită în sala de așteptare, pentru că nu puteam sta treaz. Am mers la medic într-o vineri după-amiază și a spus că trebuie să îmi ia o probă de sânge și nu putea face nimic până lunea următoare. Fiica mea era atât de speriată de starea mea, încât a consultat internetul și a găsit informații despre argintul coloidal  .  Când mi le-a arătat, i-am spus să cumpere o sticlă. La 20 de minute după ce am luat prima lingură de argint coloidal, am început să mă simt mai bine. Am crescut dozajul la 4 linguri, cum era recomandat și am început să mă simt din ce în ce mai bine. Apoi, în ziua a 4-a, urina mea s-a făcut de un portocaliu strălucitor și m-am speriat de ce se petrecea. Dar apoi am înțeles că argintul coloidal scotea răul din mine, care ieșea pe cale urinară.

 

Diferența între cum mă simțeam înainte și după tratamentul cu argint coloidal a fost remarcabilă. O săptămână mai târziu, m-am otrăvit cu ceva din neatenție și m-am dus la doctor. Acesta nu a putut să creadă cum arătam după o săptămână de tratament cu argint coloidal. (A.G.)

 

N.S. Uzual, tratamentele hepatitei C, realizate cu argint coloidal, trebuie însoţite de administrarea silimarinei, cel puţin 1g/zi. Atenţie, nu pulbere de armurariu (cantitatea echivalentă fiind de circa 10g), ci extract de armurariu, adică silimarină. Din păcate multe dintre produsele numite silimarină sunt în realitate pulbere de armurariu. În cazul hepatitei C, se poate utiliza ArgiMax, 3-5ml/zi, diluat în apă plată, sau un alt tip de argint coloidal, 60-100ml/zi. Desigur, se pot utiliza concomitent şi alte remedii naturale, cum ar fi pulberea de măceşe, uleiul de negrilică, extractele apoase sau uleioase de propolis (EpiGenic), etc...


Infecția gingiilor

 

Foloseam argintul coloidal pentru a mă trata de o infecție fungică și am încurajat-o pe mama mea să îl încerce pentru dinți și pentru gingii. Avea o infecție severă a gingiilor. Avea dureri când mânca și, de asemenea, avea sângerări. Am încurajat-o să încerce argintul coloidal. Acum îl folosește zilnic și spune că s-a văzut diferența. Își clătește gura bine cu argint coloidal și, ia, de asemenea, și intern. Îmi spune că se simte 100% mai bine. Medicul îi spusese că antibioticele puternice erau singura modalitate de a distruge infecția, dar argintul coloidal a lucrat minunat. Acum mama mea nu lasă să treacă o zi fără ca să îl folosească. (A.T.)

 

N.S. A se menţine argintul coloidal sau cuprul coloidal, de cât mai multe ori zilnic, în gură, până la rezolvarea problemei. După aceea, doar  de 1-2 ori pe zi, mai ales dacă există predispoziţii sau premise care să ducă la revenirea infecţiei.


 

Infecția sinusurilor

 

1.

Am folosit argintul coloidal cu un nebulizator, fapt care mi-a curățat plămânii, dar infecția sinusurilor nu a fost vindecată prin această metodă. Infecția cronică a sinusurilor era atât de severă încât ar fi trebuit să iau antibiotice, dar problema e că am o deviație de sept și mai multe alergii, așa încât sunt alergică la toate antibioticele și, astfel, am probleme în ceea ce privește tratarea infecțiilor. Fiind culcată pe spate, cu fața în sus, cu capul pe o pernuță, am aplicat argintul coloidal cu ajutorul unei pipete în fiecare nară, până ce a ajuns în gât. Am stat așa 2-3 minute și apoi am dat capul mai mult pe spate, dincolo de marginea pernuței, astfel încât argintul coloidal să poată pătrunde în sinusuri, am stat așa 2-3 minute și apoi m-am ridicat, lăsând argintul coloidal să curgă pe nas. După 45 de minute am repetat procedura aceasta și chiar de la prima aplicare a acestei proceduri m-am simțit foarte bine. Nu puteam niciodată să respir pe ambele nări și după prima aplicare a procedurii am putut să respir imediat din nou, normal. Făceam o supă în bucătărie și, brusc, am putut mirosi supa, ceea ce nu puteam face înainte, pentru că simțul mirosului îmi dispăruse. Cum stăteam pe spate, în primele 2 minute, lacrimi din belșug mi s-au scurs din ochi pe obraji. În timpul celei de-a doua aplicări a procedurii, drenajul a început repede, fără a fi nevoie nici măcar să-mi suflu nasul. Din naracare era totdeuna blocată a început să curgă mult timp. Acum pot respira pe ambele nări, ceea ce nu e puțin lucru. (M.S.)

 

2.

Nu am mai avut nicio infecție a sinusurilor până ce am fost expusă la mucegai. Când am făcut prima infecție, am luat antibiotice și au rezolvat problema. Când am făcut a doua oară infecție, nu am mai vrut să folosesc antibiotice, așa că am căutat alte variante de tratament pe internet și așa am dat de argintul coloidal. Am comandat o sticlă de argint coloidal și am picurat argint coloidal în nări, astfel încât să ajungă în zona sinusurilor. Sinusurile s-au deschis imediat și am putut respira din nou pe ambele nări. În 24 de ore, infecția sinusurilor a dispărut complet. Șase luni mai târziu, am făcut altă infecție a sinusurilor. Am făcut câte două reprize de tratament pe zi, timp de 3 zile și, deși infecția a fost domolită, neputând să se manifeste în forță, am simțit că, totuși, presiunea și infecția nu dispăruseră de tot. Am crescut doza de argint coloidal și am repetat tratamentul la fiecare 45 de minute și în 12 ore infecția a dispărut, împreună cu toate simptomele. Apoi, pentru că mă luptam încă cu mucegaiul, am făcut o infecție care a venit repede și a fost puternică. A fost cea mai severă infecție pe care am făcut-o vreodată eu sau alții pe care îi cunosc. Durerea era incredibil de intensă și era peste tot: fruntea, bărbia, maxilarele, dinții, craniul, orbitele; totul mă durea. Presiunea era mare, chiar și în spatele capului. Durerea era atât de intensă, încât efectiv nu puteam să mai gândesc normal și cu greu mai puteam să îmi desfășor activitățile zilnice. În plus, începuse să-mi curgă din nas o secreție verzuie. Am folosit argint coloidal, dar s-a părut că nu merge. M-am gândit că ar trebui să apelez la antibiotice, dar când am consultat producătorul de argint coloidal, mi-a spus că infecția era atât de severă încât trebuia să cresc doza semnificativ. Am făcut așa și în 6 ore m-am simțit mult mai bine. De unde nu puteam nici măcar să gândesc normal, după 6 ore ajunsesem să mă plimb prin cameră, să râd și să vorbsc. Simțeam parcă ar fi fost un miracol. Era, practic, incredibil să treci într-un timp atât de scurt de la acea durere cumplită la o stare normală, fără durere. Știu că ciuperca prezentă datorită expunerii la mucegai este încă în corp și mă face susceptibilă la infecții, așa că fac un tratament cu argint coloidal, 6 linguri pe zi, și cupru coloidal, 2 linguri pe zi, pentru a scăpa definitiv de această problemă. De asemenea, folosesc argintul coloidal pentru piele și scalp și are efecte bune și în acest caz. (V.C.)

 

3.

După ani și ani de suferință, având o sinuzită cronică, recidivantă, infecția m-a copleșit. Eram tot timpul obosită, chinuită de migrene care reveneau constant, aveam gâtul tensionat și o presiune nesuferită în sinusurile feței, încât nu-mi puteam mișca capul fără să nu-mi vină greață și să nu vomit de durere. După ce am făcut o operație pentru deviația de sept (sperând că asta mă va ajuta) am descoperit curând că infecția era încă prezentă. Dacă renunț la antibiotice pentru o săptămână, simptomele revin. Umflătura feței nu mai dădea înapoi și viața parcă mi se scurgea din corp. Disperată să recapăt controlul și să fiu împreună cu familia pe care simțeam că o neglijasem, absorbită fiind de această durere permanentă, m-am rugat mamei care murise și i-am cerut să mă ajute. Știam că așa cum eram nu mai puteam s-o duc prea mult. Două zile mai târziu, m-am sculat și primul gând a fost să intru pe internet și să caut despre infecția sinusurilor.. Am găsit argintul coloidal, l-am cumpărat și m-am tratat cu ajutorul lui. Sunt 2 luni de când mă tratez cu argint coloidal și încă îmi drenez sinusurile. Am simțit că ceva se întâmplă în bine. Am avut simptome ca de gripă. După 2 săptămâni am s-a văzut o schimbare radicală. Într-o lună, mi-a revenit bucuria de a trăi. Cu 3 luni în urmă nici măcar nu eram în stare să stau la computer și să scriu ceea ce am scris. (V.P.)

 

4.

Sufeream de o sinuzită cronică de 10 ani. Aveam ca o presiune permanentă și o senzație arzătoare. Am început să folosesc argint coloidal cu puțină sare, pentru a spăla sinusurile. La început, nu m-am gândit că o să meargă, dar au trecut de atunci 2 săptămâni și am remarcat că lucrurile se schimbă în mod clar și că presiunea aproape că a dispărut. Mă felicit că nu am renunțat și am continuat tratamentul, pentru că ușurarea presiunii din sinusuri pe care mi-a oferit-o este chiar o mare ușurare. (E.D.)

 

5.

Vreau să vă mărturisesc despre rezultatele minunate pe care le-am avut, folosind argint coloidal. Am 47 de ani și majoritatea vieții am avut alergii. Anul trecut a trebuit să fac o operație pentru deviație de sept și polipi și după operație am devenit sensibil la infecția sinusurilor, narastângă fiind complet blocată. Am mers la medic, mi-a dat antibiotice, dar niciunul nu m-a ajutat să înlătur infecția (care era însoțită de un miros urât în nas). În prima zi când am folosit argint coloidal a dispărut mirosul urât și în cea de-a treia zi de folosire a argintului coloidal, nările s-au desfundat complet. Nu m-am mai simțit atât de bine de mult timp. Acum pot să respir fără probleme chiar și atunci când stau întins. (F.A.)

 

6.

Vreau să vă mărturisesc că am avut o sinuzită cronică infecțioasă de care medicul meu nu m-a putut scăpa. Mi-a făcut chiar și o operație chirurgicală și am folosit o sumedenie de antibiotice. Tratamentele efectuate nu m-au ajutat prea mult și, fiind disperat, am încercat și argintul coloidal, după ce am citit mărturiile celor care l-au folosit, gândindu-mă că nu aș avea nimic de pierdut. Încă din prima zi de folosire a argintului coloidal, nu mi-a venit să cred ce efect a avut asupra sinusurilor. Aveam tot timpul un miros urât în nas, datorat infecției cronice, și eram obosit din cauza sinuzitei. Am pus argintul coloidal într-un pulverizator și am pulverizat în nări și după câteva minute vreau să vă spun că a omorât toate bacteriile din sinusuri pentru că mirosul urât din nas dispăruse! După aceea am început să-l iau pe cale orală și mă simt foarte bine. Am energie și mă simt fericit și nici măcare nu mai strănut. Viața mea s-a schimbat!

 


Infecție la rinichi

 

Am avut o infecție la ambii rinichi și am luat de 4 ori antibiotice, atunci când medicul meu m-a trimis la un specialist ca să încerc antibiotice mai tari. De fapt, nu vroiam să mai iau medicamente mai puternice, așa că am căutat pe internet alte soluții și am găsit argintul coloidal  .  Am hotărât să îl probez și, într-o săptămână, durerea și discomfortul au dispărut. Am continuat să iau argint coloidal aproximativ 3 săptămâni (4 linguri pe zi), apoi am luat o mostră de urină și s-a văzut că e complet curată. O săptămână mai târziu era tot curată. Medicul meu s-a gândit că am mers la un specialist pe care mi-l recomandase, dar i-am spus că nu, ci că am folosit argintul coloidal pentru a trata infecția la rinichi. Nu mai auzise de așa ceva până atunci și, surprinzător, nu a părut să fie interesat mai mult de acest aspect. Nu vă mai spun că nu mai este acum medicul meu, dar infecția la rinichi s-a dus și dusă a fost. (J.C.)


Infecție la prostată

Am avut o infecție la prostată de 20 de ani. Într-un an bun, făceam prostatită o dată sau de două ori și într-un an prost făceam prostatită de 4-5 ori. simptomele pot fi mai mult sau mai puțin severe și includ presiune, o stare mai mare sau mai mică de disconfort și o stare clar sâcâitoare. Am utilizat de multe ori antibiotice, însă fără efect, infecţia fiind foarte rebelă. La un moment dat am auzit despre argintul coloidal. Deşi am fost îngrijorat de Argyria, după ce am citit ceva mai mult, am socotit că nu este cazul să mă îngrijorez.

Atunci când iau argint coloidal, marea majoritate a efectelor prostatitei se estompează imediat. A durat ceva timp până să mă conving că efectele sunt datorate argintului, deoarece aceste simptome apar şi dispar şi fără argintul coloidal. Cu toate acestea, acum sunt sigur că argintul coloidal produce dispariţia simptomelor într-un interval de timp de câteva zile. Totodată, am observat că atunci când nu îl mai folosesc, simptomele revin. Ceea ce nu ştiu încă, este dacă este posibilă vindecarea completă a prostatitei cu ajutorul argintului coloidal, dar aceasta voi afla probabil în timp.

D.C., 65

Infecție urinară

Am găsit pe internet informații despre cât de bine lucrează argintul coloidal în cazul infecțiilor, așa încât am cumpărat argint coloidal pentru soțul meu care avea o infecție a tractului urinar de 3 luni. Mai întâi, mama sa i-a recomandat concentrat de afine, așa că soțul meu a încercat acest preparat o lună de zile. În momentul când s-a oprit și nu a mai luat concentrat de afine, infecția a revenit. Așa că a mers la medic și a luat antibiotice două săptămâni. După mai multe zile de la sfârșitul tratamentului cu antibiotic, infecția a revenit. A urmat un nou tratament cu antibiotice, de data aceasta timp de o lună de zile. La jumătatea tratamentului, simptomele au revenit, chiar dacă lua antibiotice. În mod clar a pierdut lupta. A început să ia câte două linguri de argint coloidal pe zi și infecția s-a dus în câteva săptămâni! (L.M.)

 

N.S. Pentru rezolvarea definitivă, recomandăm utilizarea unor aparate de ionoforeză cu argint, în cazul cărora un electrod argintat se introduce cu atenţie pe uretră până în zona afectată, urmată de aplicarea unor microcurenţi, care vor facilita eliberarea de argint coloidal şi ioni de argint local. Atenţie! Electrozii trebuie să nu aibă nici o asperitate, oricât de mică, curenţii limitaţi cu atenţie la valori reduse, iar timpii de acţiune reduşi, astfel încât să nu apară iritaţii. Astfel de tratamente se efectuează lent, şi cu mare atenţie. 


Infectie urinară

După infecții repetate ale tractului urinar și după ce am luat antibiotice vreme de aproape 4 ani, în ultimul an, aproape zilnic, împreună cu medicația pentru dureri, în sfârșit am scăpat de infecție. Atunci când i-am spus urologului că m-am gândit să iau argint coloidal, s-a ridicat în picioare și a spus ”O faci pe răspunderea ta”. Am oprit medicamentația cu șase săptămâni în urmă și pentru prima dată după mult, mult timp, am scăpat de orice infecție. Am luat argint coloidal 5 săptămâni înainte de a face un test de urină, care a fost negativ. Continui să-l iau (două linguri pe zi) până la următorul test. Aveam dureri îngrozitoare de rinichi și urologul, ca și mine, era îngrijorat de eventualitatea unei deteriorări permanente a rinichilor datorită infecțiilor. Nu vă mai spun că nu mai am nevoie de nicio medicație împotriva durerilor! (L.L.)

N.S. Uneori, utilizarea orală a argintului coloidal trebuie suplimentată şi de instilaţiile uretrale, realizate cu canule de unică folosinţă, sterile, lubrefiate, de o mărime corespunzătoare pentru a nu jena. Mai ales la prima introducere a canulei, pot apare usturimi, deoarece zona este iritată. Se introduc de 1-2 ori zilnic, circa 50ml argint coloidal, cu o seringă. Argintul coloidal ArgiMax se diluează, 2ml ArgiMax la 50ml ser fiziologic. Alte sortimente de argint coloidal se utilizează ca atare. Se scoate apoi canula, se menţine un timp în vezică, după care se poate evacua prin urinare. Pe timpul menţinerii, se pot face mişcări abdominale, pentru clătirea pereţilor vezicii. Se poate administra concomitent cu alte antibiotice, inclusiv în acest fel, prezentat mai sus. Atenţie! Nu se recomandă reutilizarea canulelor. Anumite canule se pot steriliza prin fierbere, dar procedeul este mai laborios, mai ales că trebuie realizată şi o lubrefiere ulterioară, tot sterilă.


Infecție cu drojdii

Mama mea în vârstă, care are Alzheimer, avea și o infecție recurentă cu drojdii,. Este foarte sensibilă la antibiotice, dar doctorii i-au dat niște medicamente puternice care au rezolvat pe moment infecția, dar apoi aceasta a reapărut. De când mama mea ia argint coloidal, infecția a dispărut și nu a mai revenit. (P.R.)

N.S. Atenţie la utilizarea în cazul candidozelor,deoarece uneori se poate manifesta efectul Herxheimer, şi dozele trebuie crescute gradat.


Inflamația ochiului (conjunctivită)

Am descoperit argintul coloidal într-o noapte; pisica mea avea pecingine care s-a transmis la toate pisicile din casă și am făcut și eu pecingine. M-am hotărât ca, decât s-o îndop cu medicamente, mai bine să încerc mai întâi argintul coloidal. În 3 zile, infecțiile au dispărut la toți. Văzând aceste rezultate, am început să citesc mai multe mărturii despre argintul coloidal, fiind uimită de rezultatele menționate. Astfel, atunci când fiul meu s-a trezit cu o conjunctivită într-o dimineață, am hotărât că ar fi bine să încerc s-o tratez cu argint coloidal, deoarece antibioticul provocase la soțul meu efecte secundare nedorite. I-am pus 3 picături de argint coloidal în ochi pe parcursul întregii zile și inflamația ochiului a dispărut complet. (C.A.)

 

N.S. Uneori aplicarea argintului coloidal poate ustura. În acest caz se va limita cantitatea aplicată, sau se va utiliza un argint coloidal concentrat şi stabilizat, DOAR diluat în ser fiziologic, 1 parte argint coloidal la 30-50 părţi ser fiziologic. Nu se va păstra argintul astfel diluat şi neutilizat.


Înțepături de păianjen

 

Folosesc argintul coloidal local, pentru înțepăturile de păianjen. Înainte o înțepătură dura vreo săptămână până să treacă, iar acum, dacă pulverizez argint coloidal peste ea pe parcursul zilei, pot scăpa de înțepătură într-o zi. (L.C.)

 

N.S. Recomandăm de obicei utilizarea argintului coloidal ArgiMax


Mătreață

 

Aveam mătreață de când mă știam și am folosit ”Head and Shoulders” pentru mai bine de 10 ani. Cu câteva săptămâni în urmă, într-o dimineață, am renunțat la șampon și am început să folosesc un șampon de-al soției mele. Țin o sticlă de argint coloidal în baie și iau câte o gură în fiecare dimineață. Îl folosesc și ca deodorant (lucrează minunat). L-am pulverizat pe păr și am lăsat să se usuce. În ziua următoare am remarcat că părul meu era drăguț și moale. Am procedat așa și în ziua următoare și am folosit din nou șamponul soției. Acum folosesc argintul coloidal în fiecare zi și am un păr moale, fără mâncărimi pe scalp și fără mătreață. (B.F.)


Negi

 

Unul din cei doi gemeni ai mei avea doi negi pe picior. L-am tratat cu medicamente, dar nu s-a văzut vreo diferență. S-a întâmplat să citesc despre argintul coloidal, că are efecte și asupra negilor și, astfel, am început să pulverizez argint coloidal de două ori pe zi (dimineața și seara) și în două zile negii s-au micșorat, încât nu mai erau proeminenți, ci se aplatizaseră. Într-o săptămână, negii au dispărut de tot! (H.C.)

N.S. Recomandăm de obicei utilizarea argintului coloidal ArgiMax


Pecingine

 

1.

Aveam o ciupercă la picior de aproape un an de zile, care dipărea și ampoi apărea din nou. Nu eram prea preocupat de ea, până ce mi-a apărut brusc pe mână. Era o infecție inconfortabilă și urâtă. am început să iau medicamente peste medicamente care nu s-au dovedit prea eficiente; de fapt, infecția s-a înrăutățit și s-a transformat într-o rană deschisă în palmă. Am căutat pe internet remedii naturiste pentru această problemă și am găsit o soluție de 15% de ulei de Tea Tree. Aceasta se pare că m-a ajutat puțin, așa că m-am gândit că dacă 15% mă ajută puțin, atunci o concentrație mai mare mă va ajuta mai mult. Am găsit ulei de Tea Tree 100% și mi-am muiat toată mâna în acest ulei, de trei ori într-o zi. În ziua următoare, mâna îmi era umflată, cu vezicule, o porcărie! M-am gândit că e cazul să merg la medic. Medicul s-a gândit că infecția este peingine și mi-a prescris steroidul Prednison. A mers aproximativ o săptămână. Deși a fost de ajutor pentru vezicule și umflătură, ciuperca nu dispăruse. Mă gândeam că nu puteam lua mai mult Prednison deoarece steroizii forțează sistemul și nu sunt deloc sănătoși. Atunci mi s-au prescris câteva medicamente antifungice orale. Nu numai că nu și-au făcut treaba, dar pe deasupra au fost toxice pentru ficat și au avut efecte secundare. Așa că, frustrat fiind de situație, m-am întors la căutările mele pe internet. Atunci am găsit argintul coloidal. Am citit informația și mărturiile și se părea că are efect asupra ciupercii, așa că am comandat o sticlă. Când argintul a ajuns l-am folosit și am remarcat o diferență imediat. Mâncărimea și disconfortul au dispărut imediat și infecția a început să se vindece. În loc să pulverizez argintul coloidal pe zona afectată, am muiat acea zonă în argint coloidal, așa încât să poată pătrunde în profunzimea pielii. Am luat, de asemenea, și intern, pentru că infecția se pare că era rezultatul unei infecții sistemice cu candida și am vrut să atac problema de pe ambele părți. În orice caz, argintul coloidal a rezolvat problema și, după câteva luni, mâna mea era complet vindecată și acum pot să o folosesc normal. Dacă remarc ceva, oricât de mic, că începe să se dezvolte, ca un început de veziculă sau pată, înmoi respectiva zonă în argint coloidal și imediat dispare orice ar putea fi. Acum folosesc argintul coloidal pentru tot felul de infecții (răceli, dureri în gât, gripă) și îl recomand familiei și prietenilor. (A.T.)

 

2.

Fiica mea de opt ani a luat pecingine când s-a dus într-o tabără de vară. Pecinginea era la nivelul scalpului, acesta fiind locul cel mai dificil de vindecat, provocându-i și căderea părului. Medicul i-a recomandat o medicație antifungică puternică, pe care a luat-o intern. A scăpat-o de pecingine, dar afecțiunea a revenit peste un an. Când am dus-o din nou la doctor, i-a prescris aceeași medicație antifungică, dar eu nu am vrut să-i dea din nou acele medicamente pentru că erau puternice și îi afectau ficatul. Am început să caut alte variante de vindecare și așa am dat de argintul coloidal pe internet. Am comandat o sticlă și am început să-i pulverizez fiicei mele argint coloidal pe scalp, de două ori pe zi, o dată dimineața, înainte de a merge la școală, și o dată seara, înainte de a merge la culcare. În două săptămâni, pecinginea a început să se vindece și părul a început să-i crească din nou. În trei săptămâni, vindecarea era aproape completă. La fix trei săptămâni am mers la doctor pentru consultație. În timp ce îi examina scalpul, i-am spus medicului că nu i-am dat fetei medicamentul prescris. Atunci, doctorul a făcut ochii mari și m-a întrebat ce am făcut. I-am spus că am folosit argint coloidal. Nu mai auzise până atunci de argint coloidal, dar mi-a spus că nu a mai văzut până atunci ceva ca asta. Mi-a spus că nu știa altceva în afară de medicamentele antifungice care să poată vindeca pecinginea de pe scalp. Medicul era pur și simplu uimit. (H.C)

 

3.

Am 32 de ani și m-am luptat cu pecinginea de pe brațe de când aveam 15 ani. Nu vă puteți imagina cât de inconfortabil poți să te simți când ai această infecție fungică. Mâinile erau tot timpul pline de pete roșii, însoțite de mâncărime. Aceste pete lăsau cicatrice albe și vara era imposibil să am un bronz uniform cu aceste cicatrici. Am încercat toate produsele antifungice pe care le-ai putea încerca. Am dat de argintul coloidal și după o săptămână pielea mea este foarte fericită. Am o piele normală, fără cicatrici. Nu mai am mâncărimi și nici cruste. Am un ten uniform și pielea mea este acum netedă. Știam că orice medicament aș fi încercat, trebuia să fie unul puternic pentru că, având pecingine de atâția ani, agentul infecțios era în sânge, așa încât nicio soluție locală nu putea vindeca problema. Cu argintul coloidal am împușcat doi iepuri dintr-o lovitură, folosindu-l și intern și local. (K.)


Piciorul atletului

1.

Am avut o afecțiune numită ”piciorul atletului”, chiar foarte neplăcută. Tot ceea ce am încercat nu a mers. Apoi, am căutat pe internet și am dat de argintul coloidal  .  După ce am folosit pulverizatorul cu argint coloidal vreme de două săptămâni, am scăpat complet de această problemă. (A. C.)

 

2.

Argintul coloidal    a lucrat minunat, vindecând boala numită ”piciorul atletului” în două zile. Am simțit o ușurare în prima zi. Am pulverizat în interiorul pantofilor, ceea ce nu numai că omoară ciuperca, dar și pantofii și adidașii nu mai dezvoltă un miros urât. Astfel, mirosul neplăcut al picioarelor a dispărut, împreună cu ciuperca care provoacă boala numită ”piciorul atletului”. (I.V.)

 

3. 

 

Folosesc argint coloidal de doi ani. Este minunat! Cunosc încă aproximativ 80 de oameni care, de asemenea, îl folosesc. Nu am mai fost bolnav și nu am mai răcit de când am început să îl consum zilnic (de 2 ani). Iau aproximativ o lingură de argint coloidal în fiecare dimineață și atunci când simt că încep durerile de gât îmi pun câteva picături în nas. Familia mea și prietenul au vindecat atâtea probleme cu argintul coloidal încât este imposibil să le spun pe toate. Aici este o listă parțială: răceală, gripă, arsuri solare, mâncărimea pielii, piciorul atletului, infecție oculară (conjunctivită), dureri de urechi, dureri artritice, melanom, negi, infecție, mătreață și multe altele. Îl folosim pentru plantele din grădină și din casă, precum și pentru animăluțele noastre de casă. (C. F)

N.S. Recomandăm de obicei utilizarea argintului coloidal ArgiMax, sau o cremă cu argint coloidal concentrat, precum ArgiFin


 

Pneumonie

1.

După o săptămână de răceală și tuse, am fost diagnosticat cu pneumonie și mi s-au recomandat antibiotice. După o săptămână era clar că tratamentul nu funcționa. A fost prescris alt antibiotic. Vreme de 4 zile am început să iau și argint coloidal. De 2 ori pe zi am luat câte 5ml cu ajutorul unui nebulizator, inhalând cât putem de bine. Vindecarea a fost rapidă. Trei zile mai târziu mă simțeam mult mai bine și dormeam bine. Cât de mult s-a datorat asta antibioticului sau argintului coloidal sau doar trecerii timpului, nu știu. Dar știu asta: la 3 zile după ce am început să iau argint coloidal, majoritatea simptomelor de pneumonie au dispărut. (S.K.)

 

2.

Atunci când soțul a făcut pneumonie, a stat trei zile la pat și se simțea atât de rău, încât îmi spunea ce să fac dacă ar fi murit. Vroiam să-l duc la urgențe, nu a vrut să meargă la spital. Mi-am amintit atunci că citisem despre argintul coloidal că acționează și în cazul infecțiilor la plămâni. S-a întâmplat ca mama mea, care este astmatică, să aibă un nebulizator, așa că m-am gândit ca, înainte de a insista să mergem la spital, să încerc să-i dau nebulizatorul soțului meu, să facă tratament cu argint colodal. Am fugit la mama mea să împrumut nebulizatorul și l-am lămurit pe soțul meu să facă două ședințe cu acest aparat. În dimineața următoare sănătatea lui era aproape complet refăcută. A mai făcut două ședințe în acea zi și în 24 de ore de folosire a argintului coloidal tusea a dispărut complet și s-a făcut bine. Patru tratamente cu argint coloidal în nebulizator, aproximativ un sfert de linguriță de fiecare dată, și pneumonia sa a dispărut! (H.C.)

 

3.

Toamna trecută, tatăl meu care era de 89 de ani a făcut o pneumonie virală. Doctorul i-a dat antibiotice 3 săptămâni fără succes, înainte ca să se deranjeze să îmi spună că era vorba de o pneumonie. După 3 săptămâni de antibiotice, tatăl meu nu s-a vindecat deloc. Imediat ce am știut despre ce este vorba, i-am trimis un nebulizator și argint coloidal. În 3 zile de când a început să folosească nebulizatorul și să inhaleze argint coloidal, pneumonia sa a dispărut. Doctorul a numit-o ”remisie spontană”. (S.)

 

N.S. Efectele pot varia în funcţie de gravitate, vechime, şi pacient. Uilizarea orală este foarte eficientă, dar se utilizează cantităţi ceva mai ridicate. În cazul ArgiMax, se utilizează circa 5ml/zi, diluat, restul sortimentelor 50-80ml/zi, ca atare.


Probleme ale pielii

1.

Nepoțelul meu de 5 ani a făcut o crustă uscată de piele moartă pe scalp. Posibil să fi fost un gen de infecție fungică datărită expunerii la mucegai. Crusta era de aproape 12 cm în diametru și îi provocase căderea părului în zona respectivă. Am aplicat argint coloidal pe acea zonă cu ajutorul unei bucăți de vată înmuiate în argint coloidal și crusta respectivă s-a dus! După două aplicații cu argint coloidal, pielea s-a curățat total și părul a început să-i crească din nou. Este uimitor! (V.C.)

 

2.

Am niște probleme cu pielea de când aveam 10 ani. Este vorba despre o erupție ca o eczemă, dar cu pete albe solzoase și cu depigmentare. Vara, când este cald, starea se înrăutățește, pielea devenind roșie și iritată. Afecțiunea este ereditară, și sora mea o are. A mers la mai mulți dermatologi, dar nu a mers nimic din ce i-au dat. Cu aproximativ un an în urmă, am încercat să tratez problema cu argint coloidal și în prima lună de tratament consecvent problema s-a rezolvat și nu a mai revenit. (S.H.)

 

3.

Am avut tot timpul o piele sănătoasă, fără nici o problemă, dar acum am candida. Nu sunt pete de suprafață, ci sunt adânc sub piele și, de obicei, trebuie drenate prin înțepare. Am descoperit că dacă aplic argint coloidal pe aceste zone, se vindecă în aproximativ 12 ore, fără nicio cicatrice. (V.C.)

N.S. Recomandăm de obicei utilizarea argintului coloidal ArgiMax, sau o cremă cu argint coloidal concentrat, precum ArgiFin


Răceală și gripă

1.

Soțul meu este bolnav în fiecare iarnă, luând orice răceală sau gripă care este prin biroul său. Acum ia argint coloidal    și nu mai este bolnav deloc. Este de necrezut pentru el. Argintul coloidal i-a ajutat în mod real sistemul său imunitar. Mi-a spus că se simte mai bine, cum nu s-a mai simțit de mult. De asemenea, cei doi băieți ai noștri și eu luăm câte o lingură sau două de argint coloidal dacă simțim că suntem pe cale să ne îmbolnăvim și nu ne mai îmbolnăvim. (L.M.) 

 

2.

Aveam un sistem imunitar foarte slăbit. Cred că mecanismele de apărare ale corpului meu erau compromise de o infecție cu candida. Făceam orice răceală, boală sau gripă care bântuia prin zonă și îmi lua mult timp să scap de acele boli. Și mă durea în gât aproape tot timpul. După ce am început să iau argint coloidal   , mi-a trecut gâtul și nu mă mai îmbolnăvesc. (A.T.)

 

3.

Sunt o persoană care își petrece normal lunile de iarnă într-o stare de boală, cu astm și alte probleme respiratorii. Mă duc cel puțin o dată pe iarnă la urgențe. Anul acesta a apărut ceva nou în viața mea, argintul coloidal.

 

La recomandarea unui bun prieten, am început un program profilactic cu argint coloidal, în toamnă. În mod obișnuit, în octombrie încep să îmi apară răcelile, durerile în gât și infecțiile respiratorii care conduc la astm. Totuși, anul acesta a fost foarte diferit. Nu am avut nicio dificultate până în ianuarie și am așteptat să văd ce se petrece.

 

În ianuarie, în mijlocul sezonului de gripă, am avut doar simptomele unui început de gripă. am fost la medic, dar, în scurt timp, toate simptomele mele au dispărut. Medicul, care îmi cunoaște starea sănătății foarte bine, a fost uimit. I-am spus despre profilaxia cu argint coloidal pe care am făcut-o și a fost foarte impresionat. A auzit de folosirea coloizilor din argint și mi-a recomandat să continui cu Argintul coloidal. Asta este prima iarnă pe care am trecut-o fără niciun drum la secția de urgențe. (C.A.)

 

4.

Eram o persoană care avea dureri în gât și răceli frecvente. Multe dintre acestea erau epuizante, punându-mă în incapacitatea de a mai lucra. La sugestia unui prieten, am început să iau argint coloidal    în mod regulat. În cei doi ani în care am luat argint coloidal, nu am mai avut răceli sau dureri în gât. Oricând aveam senzația că e pe cale să mă doară gâtul, luam argint coloidal și făceam și gargară cu el și problema dispărea. am folosit, de asemenea, argint coloidal pentru a vindeca aftele din gură.

 

Am avut o infecție stafilococică la nivelul bărbiei pe care am tratat-o, de asemenea, cu argint coloidal. Durerea a dispărut în 3 zile și pielea a arătat normal după o săptămână de la începerea tratamentului. A fost mult mai bine decât o infecție similară pe care am avut-o cu ani în urmă și care mi-a luat 2 săptămâni ca s-o tratez cu antibiotice.

 

Am observat că tăieturile se vindecă mult mai repede cu argint coloidal și, de asemenea, alergia mea a diminuat drastic.

 

Am folosit, de asemenea, argintul coloidal în lapte și în sosul tomat pentru a le păstra nealterate. Astfel, nu a mai trebuit să mai arunc laptele nefolosit și sosul de roșii. (G.M.)

 

5.

Numele meu este L. și sunt astmatic. Aveam frecvent răceli și gripe, care conduceau la probleme de respirație. Cu 4 ani în urmă, un prieten de-al tatălui meu ne-a recomandat să încercăm să luam argint coloidal. Am fost sceptici la început, dar, după ce ne-am mai gândit, am hotărât să încercăm.

Tatăl meu făcea pe atunci un tratament împotriva cancerului, dar acum este vindecat. În ceea ce mă privește, sistemul meu imunitar s-a îmbunătățit mult. În mod normal, iau o lingură de argint coloidal pe zi, dar când simt că poate apărea o răceală, iau câte 2 linguri pe zi. În general, sănătatea noastră s-a îmbunătățit incredibil de mult și ne place în special faptul că argintul coloidal nu are niciun risc și nu se acumulează în sistem. (L)

 

6.

Eram afectat de substanțele alergene și după ce aveam o răceală sau o gripă apărea o infecție la sinusuri care devenea din ce în ce mai rezistentă la antibiotice. Recent, am făcut un tratament cu plante și acupunctură, fapt care m-a ajutat puțin, până am luat din nou o răceală și problemele au revenit. Apoi, căutând pe internet, am găsit argintul coloidal  .  Când am primit prima sticlă de argint coloidal, sufeream de dureri de cap îngrozitoare de la infecția sinusurilor, combinată cu cantități mari de polen în aerul de primăvară. Am băut două lingurițe și am pus două pipete de argint coloidal în nas înainte de a adormi și m-am trezit pentru prima dată după mai multe săptămâni fără nicio durere de cap sau la sinusuri! Am continuat să mă simt mai bine în următoarele zile și m-am hotărât să încerc acest argint coloidal timp de 6-8 săptămâni, timpul sugerat pentru o stare cronică, atât pe cale orală, cât și în nas, dimineața și seara. Funcționează și acum am scăpat de aceste probleme. (M. F.)

 

N.S. Cantităţile utilizate pot varia foarte mult, în funţie de tulpina virală de cele mai multe ori. Se poate utiliza orice sortiment de argint coloidal, dar ArgiMax sau ArgiMel se vor utiliza diluate. Ca doze de şoc, adulţii pot consuma fără probleme, chiar şi 500ml pe zi (Protect sau Forte, această cantitate reprezentând maximul recomandat, cu excepţia unei afecţiuni virale cu potenţial letal ridicat, la care chiar şi această canitate poate fi crescută), deşi de cele mai multe ori pot fi necesare cantităţi mult mai scăzute, de circa 100ml. Copiilor li se vor administra cantităţi proporţionale cu greutatea lor corporală, considerând că un adult are o greutate de 60-70 kg, în medie.


Sforăit și apnee în somn

 

Mama mea are 69 de ani și sforăie în somn și are și apnee. Dacă folosește argint coloidal aplicat cu ajutorul unui nebulizator, sforăitul îi dispare și, de asemenea, îi dispare și apneea din somn. În cazul soțului meu, de 53 de ani, sforăitul îi dispare doar luând argint coloidal pe cale orală. (L.C.)


Tăieturi, zgârieturi și escoriații

Am 5 copii, așadar totdeauna sunt genunchi juliți, degete tăiate și tot felul de escoriații și tăieturi pe care trebuie să le rezolv acasă. Le pulverizez cu argint coloidal și aplic un pansament steril, observând cum tăieturile se vindecă mai repede și mai bine decât cu cremele cu antibiotice. (H.C.)

 

Tăieturi

 

Folosesc argintul coloidal    pentru tot felul de zgârieturi, tăieturi și escoriații. Este singurul tratament pe care îl folosesc și vindecă totul, fără a mai fi nevoie de alte medicamente. Îl iau cu mine în geantă tot timpul. (L.C.)

Zgârieturi pe cornee

Cei care poartă lentile de contact pot să-și zgârie ușor corneea, atunci când își scot lentilele, în special dacă ochii sunt prea uscați și trebuie să dezlipească lentilele. Dacă îmi zgâriam astfel ochii, îmi luau câteva zile bune să îmi treacă. Acum, pun doar câteva picături de argint coloidal în ochi și ochii se vindecă în aceeași zi. (L.C.)


Zona zoster

 

Am început să iau argint coloidal când am făcut zona zoster. Cei de la spital mi-au spus că nu se putea face nimic, decât să mă țină în spital cu intravenoase. Soțul meu a găsit argintul coloidal pe internet și îndată ce am început să iau, afecțiunea a început să dea înapoi de sub ochi până spre gât. Îl iau de 6 luni și am descoperit și alte beneficii ale argintului coloidal, cum ar fi pentru acnee, pneumonie, infecție cu ciupercă, negi, răceli, gripă, memorie etc. (M.S.)

 

N.S. În cazul acestei afecţiuni sugerăm aplicarea cu atenţie, deoarece uneori pot apare reacţii inflamatorii. Uneori, cuprul coloidal poate fi mult mai eficient, fără a duce la reacţii secundare. O cremă precum AquaNano Sativa poate face minuni în astfel de cazuri.


Diverse

 

1.

Suferința, boala sau simptomele prezente în momentul tratamentului cu argint coloidal: Un bărbat în vârstă de 64 de ani cu un istoric al bolilor obișnuite ale copilăriei: oreion, pojar, tuse convulsivă. A fost vaccinat pentru variolă. A avut hepatită A sau B la vârsta de 32 de ani. A consumat mult alcool înainte de hepatită. Durere de ficat persistentă în următorii trei ani după vindecarea de hepatită. Nu a mai avut nicio durere surdă de ficat după utilizarea argintului coloidal vreme de mai mulți ani. Infecție la nivelul tibiei drepte de la o zgârietură. A avut tinea pedis pe tot parcursul vârstei adulte. Bășici mici și exfolierea și mâncărimea pielii. Anormalitate a tibiei, cu umflături rare și ocazionale, aparent în legătură cu statul în picioare prea mult timp. Sănătatea dentară mai bună: mai puține carii; gingiile neinfectate niciodată. Infecția cu ciupercă la picior s-a redus, dar nu a dispărut. Unele tipuri de negi au dispărut imediat. Negii plați au fost rezistenți la tratament, micșorându-se doar cu aproximativ 2mm.

Răspunsul simptomelor la tratamentul cu argint coloidal: Piciorul atletului a dispărut în 3 luni, fără nicio utilizare locală. Durerea de ficat a dispărut. Gingiile nu s-au mai infectat. Consumul zilnic de argint coloidal a fost de aproximativ 60ml pe zi. A avut herpes simplex pe toată vârsta adultă, cu 2 leziuni herpetice pe an. După trei luni de folosire a argintului coloidal herpesul nu a mai recidivat vreme de mai mulți ani. Un prieten cu herpes genital a avut aceeași experiență. A avut o singură gripă ușoară timp de 3 zile în trei ani de zile. Gripa a fost tratată cu argint coloidal. Rezultate excelente în ceea ce priveșete tratarea arsurilor și a tăieturilor. Efectele argintului coloidal asupra arsurilor sunt uimitoare; nu apare nicio infecție și vindecarea este rapidă, cu cicatrice aproape invizibile. 

Nu au fost remarcate sau suspectate efecte secundare.

Concentrația de argint coloidal folosita fost de aproximativ 8-10ppm.

Dozajul argintului coloidala fost aproximativ 60ml pe zi, aproape în fiecare zi.

Durata tratamentuluia fost de aproximativ 4 ani, argintul coloidal fiind utilizat și profilactic.

 

2.

Suferința, boala sau simptomele prezente în momentul tratamentului cu argint coloidal: răceală la sinusuri și în piept și o infecție la ureche.

Răspunsul simptomelor la tratamentul cu argint coloidal: 100% în 4 ore pentru ureche, aproximativ 90% în 10 ore pentru piept și gât și 75% în 72 de ore pentru sinusuri.

Concentrația argintului coloidal folosita fost de aproximativ 30ppm, diluat la 10ppm pentru stocare și administrat la 1ppm.

Dozajul argintului coloidala fost pipeta pentru ureche, aproximativ 5ml pulverizați pentru congestia plămânilor și a gâtului și 2-3ml pulverizați în nas pentru infecția sinusurilor.

Frecvența dozajului:pentru urechi, o dată; pentru gât de aproximativ 10 ori în 24 de ore; pentru sinusuri de 2 ori în 24 de ore.

Durata tratamentului: 10 secunde.

Volumul total de argint coloidal consumat: aproximativ 50ml în 24 de ore.

Utilizarea argintului coloidal s-a făcut și în scop profilactic pentru igiena bucală, după spălarea normală a dinților.

Dozajul profilactic: 1ml

Durata tratamentului: 6 luni.

 

3.

Suferința, boala sau simptomele prezente în momentul tratamentului cu argint coloidal: Infecție cu ciupercă la picior, mai multe răni

Răspunsul simptomelor la tratamentul cu argint coloidal:ciuperca de la picior s-a vindecat în proporție de 90% în doi ani de zile. Rănile s-au vindecat imediat, într-un timp scurt, fără cicatrice. A avut dureri în gât o dată în trei ani, dureri care nu au durat decât 2 ore. Nu a mai avut carii sau placă dentară din momentul în care a început să utilizeze argintul coloidal.

Nu au fost remarcate sau suspectate efecte secundare în urma utilizării argintului coloidal.

Concentrația argintului coloidal folosita fost de aproximativ 12ppm.

Dozajul argintului coloidala fost Aproximativ o gură, de două ori pe zi.

Durata tratamentului:  2 ani.

Argintul coloidal a fost utilizat și în scop profilactic.

 

4.

Suferința, boala sau simptomele prezente în momentul tratamentului cu argint coloidal: diagnosticat medical prin metode convenționale:

-boala Rynaud (severă)

-sindromul oboselii cronice

-prolapsul valvei mitrale cu regurgitații

-insuficiență cardiacă congestivă (de două ori)

-hipotensiune pe bază neurală

-zgomote în urechi

-accidente vasculare (mai multe) la nivelul lobului frontal și de ambele părți.

-probleme de coagulare a sângelui, care au generat o mâncărime pe spate, pe brațe etc.

-hipotensiune cronică și puls scăzut

-probleme în menținerea greutății corporale în limite normale, cu tendința de a slăbi.

Răspunsul simptomelor la tratamentul cu argint coloidal:pacientul a resimțit unele ameliorări, deși energia, concentrarea și sănătatea nu sunt cele mai bune.

Pacientul nu este sigur dacă au fost sau nu remarcate sau suspectate efecte secundare.

Dozajul argintului coloidal:aproximativ 120 ml pe zi, 60ml dimineața și 60ml seara.

Durata tratamentului: aproximativ 3 săptămâni.

 

4.

Suferința, boala sau simptomele prezente în momentul tratamentului cu argint coloidal: Sinuzită cronică extremă, letargie generală.

Răspunsul simptomelor la tratamentul cu argint coloidal: O mare creștere a energiei.

Nu au fost remarcate sau suspectate efecte secundare în urma utilizării argintului coloidal.

Concentrația argintului coloidal folosita fost de aproximativ 12ppm.

Dozajul argintului coloidal:aproximativ 60ml.

Frecvența administrării: de 4-8 ori pe zi.

Durata tratamentului: 3 ani.

Argintul coloidal a fost utilizat și în scop profilactic.

Pacientul a testat folosirea argintului coloidal în mai multe situații, înainte de a-l folosi pentru uz intern. Astfel, mai întâi a folosit argintul coloidal pentru plante și animale, pentru a vedea ce efecte are. Apoi a folosit argintul coloidal ca dezinfectant extern pentru înțepături, acnee, piciorul atletului, unghii încarnate etc. Numai după aceea a folosit argintul coloidal intern, mai întâi în apa animalelor și apoi a luat intern și el și l-a folosit ca spray nazal și pentru ochi.

 

5.

De la un cititor: Sora mea are o pisică care a fost foarte bolnavă. Acționa ca în delir, nu putea sta pe picioarele ei și părea că va muri. I-a dat o cantitate mică de argint coloidal și în 24 de ore pisica s-a însănătoșit, mâncând și jucându-se normal, ca o pisicuță. Știu o familie care încrucișează rase exotice de pisică cu rase sălbatice. Pisicile rezultate, când sunt în captivitate, tind să fie sensibile la infecțiile cele mai obișnuite, în special la infecțiile ochilor și ale tractului respirator. Acești oameni dau animalelor lor cantități mici de argint coloidal în apa de băut și îl folosesc local atunci când animalele se îmbolnăvesc și, astfel, povestesc despre vindecarea infecțiilor ochilor, orale și ale tractului respirator.

 

6.

De la un cititor: Fiul meu a avut oreion, cu febra obișnuită, cu o stare generală de rău și cu umflarea cunoscută în zona urechilor. I-am dat o doză mare de argint coloidal și în 24 de ore toate simptomele i-au dispărut. (Doza în acest caz a fost de aproximativ 1 litru de argint coloidal de 1ppm)

 

7.

De la un cititor: Aveam o mâncărime din cauze necunoscute. Am pulverizat zona cu argint coloidal. După două aplicații, mâncărimea a dispărut.