Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Acastă secțiune este dedicată prezentării unor informații generale despre aceste plante, și despre produsele pe bază de Aloe Vera.

Pasionații plantelor vor găsi în secțiunea corespunzătoare, articole legate de cultivarea și îngrijirea plantelor.

Persoanele care doresc să utilizeze plantele de aloe, în scop terapeutic sau culinar, vor avea la dispoziție în egală măsură articole privitoare la aceste subiecte.

Vă așteptăm cu sugestii sau întrebări, la oricare dintre adresele de e-mail sau numerele de telefon prezentate în pagina de "Contact".

 

Vă mulțumim.


Aloe vera se numară printre cele mai răspândite plante medicinale din lume. Ea a fost utilizată și cultivată de către oameni de aproape 6000 de ani,  fiind un tratament cunoscut pentru eczeme, arsuri și răni. În prezent sunt cunoscute mai mult de 180 de specii de aloe. Toate varietățile au frunze mari (raportate la dimensiunea plantei), suculente, și se dezvoltă foarte bine în soluri calde și uscate. Grădinarii pot să își cultive propriile plante de aloe din puieți sau lăstari.

 

Aloe Vera este o plantă semi-tropicală suculentă, indigenă în climatul uscat, cald, din Africa, renumită pentru multitudinea de efecte binefăcătoare. Aloe (Aloe Barbadensis), cunoscută și sub numele Aloe Vera, Aloe de Barbados, Crinul Deșertului, precum și sub alte nume, aparține familiei Liliaceae. Plantată în ghivece, necesită un sol bine drenat, o poziție însorită, și cantități corespunzătoare de apă pentru a crește sănătoasă. Aceste plante sunt foarte rezistente la boli și necesită o îngrijire minimă după plantare.


Plantele de aloe fac parte dintr-o familie care cuprinde câteva sute de specii rezistente și ușor de întreținut ca și plante de casă.  Creșterea lor poate fi făcută pornind de la semințe, de la lăstari, sau chiar de la butași. Le place lumina puternică și trebuie udate doar după ce pământul în care sunt plantate este uscat. Aloe are nevoie de mai puțină apă iarna, și nu ar trebui ținută afară dacă temperatura exterioară scade sub 4-5 grade Celsius. Pământul cel mai potrivit este format dintr-un amestec standard pentru creșterea cactușilor, sau dintr-un pământ normal pentru creșterea florilor, cu nisip adăugat la acesta.

 

Deși plantele suculente sunt adeseori de origine africană sau din Orientul Mijlociu, ele sunt crescute acum în toată lumea ca plante orientale sau medicinale. Frunzele lor cărnoase pot suferi din cauza frigului. Totodată, atât frunzele cât și rădăcinile sunt predispuse la mucegăire într-un climat rece și umed. Udarea excesivă supune unui risc semnificativ plantele de aloe, mai ales când temperaturile sunt scăzute și pot îngheța.Native din Africa, plantele de aloe pot fi întâlnite acum pe tot cuprinsul globului. Înrudită cu cactușii, adaptată unui climat semitropical, speciile de aloe sunt în marea lor majoritate foarte sensibile la frig și la condițiile de iluminare. Pentru o dezvoltare corectă, trebuie să acordați atenție cantității de lumină (naturală sau artificială) primită de către aceste plante. Doar astfel ele vor prospera, atât în casă cât și în grădină.

 

Membre ale famiilor suculente de plante, plantele de aloe au nevoie de îndeplinirea anumitor condiții pentru ca să poată fi crescute acasă. Ele sunt destul de pretențioase la tipul de sol și umiditatea acestuia. Ignorarea acestor condiții va duce foarte rapid la moartea aloei. Pentru a le crește la interior, urmați pașii enumerați în acest capitol, și veți avea parte de un specimen exotic de plantă, care vă va înfrumuseța locuința.

Aloe vera este o plantă foarte ușor de îngrijit. Sunt plante suculente, deci își formează propriile depozite de apă în frunze, și de aceea nu necesită cantități ridicate de apă. Cu toate acestea, ele au nevoie de multă lumină. Printre semnele care arată că sănătatea planelor dumneavoastră se deteriorează, se numără: poziția frunzelor (înspre în jos în loc de înspre în sus), culoarea acestora (maro sau galbene în loc de verde), precum și textura frunzelor (moi, în loc să fie tari). Dacă planta dumneavoastră suferă, există un număr de remedii pentru aceasta.

Aproape orice grădinar își dorește o plantă de aloe, deoarece nu doar că ele sunt frumoase, dar sunt și utile, prin proprietățile lor medicinale. Gelul frunzelor verzi va ajuta la vindecarea foarte multor afecțiuni ale pielii. Uneori însă frunzele pot căpăta o culoare maro.

 

Plantele de aloe sunt greu de ucis. Mai mult, dacă sunt bine îngrijite, veti constata că vor face puieți rapid, care uneori vor supraaglomera vasul în care este plantată. În loc să le smulgeți și să le aruncați, puteți să le scoateți cu grijă și să le replantați în ghiveciul lor propriu și să le faceți cadou. Datorită proprietăților lor vindecătoare, pot constitui un cadou foarte apreciat.

Frunzișul bogat, plin, neted și lucios al plantelor de aloe, dincolo de utilitatea medicinală, face din aceste plante nu numai un decor foarte frumoas în casă, dar și un cadou foarte apreciat. Să aruncăm o privire asupra unor metode de înmulțire a acestei plante, și anume separarea de puieți și creșterea de la o frunză.

 

Aloe Vera este cunoscută pentru proprietățile antiinflamatoare și lubrifiante ale gelului său, fiind utilizată pentru vindecarea arsurilor sau a altor probleme de piele, cum ar fi acneea, eczemele, iritațiile sau mușcăturile de insecte. Efectele sunt remarcabile, în cazul utilizării unui gel sau suc natural, fie că este cumpărat, fie că este obținut din frunzele plantelor proprii. În plus, vă puteți prepara produsele cosmetice proprii pe bază de aloe vera, în loc să le cumpărați.

Aloe Vera este o plantă populară, atât ca decor cât și pentru uz medicinal. Mulți oameni beau sucul de aloe sau îl utilizează în coctailuri sau salate de fructe. În plus, este foarte popular în anumite bucătării tradiționale (din Asia, America Latină, dar și din alte părți) să se gătească mâncăruri pe bază de Aloe Vera. Beneficiile acestei plante pentru sănătate sunt numeroase. Unii consideră că este de un real ajutor chiar și în caz de diabet. Totodată, Aloea este bogată în vitamine: C, A, B12, proteine, calciu, zinc, magneziu.

Aloe Vera a fost utilizată de mii de ani pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Gelul din interiorul frunzelor a fost utilizat pe cale orală sau topic, pentru tratarea arsurilor, constipației, uscăciunii pielii, durerilor, inflamațiilor. Pentru a utiliza la rândul dumneavoastră Aloe vera în aceste scipuri, va trebui să știți cum să îi tăiați frunzele pentru a scoate gelul din interior.

Aloe vera este o plantă suculentă care vă va înfrumuseța casa, dar ea este totodată renumită pentru virtuțile vindecătoare. Substanța gelatinoasă din interiorul frunzelor este foarte folositoare pentru tratarea arsurilor, zgârieturilor, mușcăturilor de insecte, iritațiilor sau eczemelor. În unele locuri de pe glob ea este chiar numită "planta arsurilor" sau "planta medicament".

 

În medicina tradițională indiană, această plantă este utilizată pentru constipație, probleme dermatologice, parazitoze, infecții și ca remediu natural pentru colici. În medicina chineză este adesea recomandată pentru tratamentul bolilor fungice și în lumea vestică este foarte utilizată în industria cosmetică, farmaceutică și alimentară.

 

Care sunt beneficiile plantei de Aloe Vera?

Aloe Vera are două componente care sunt utilizate terapeutic: gelul, obținut din celulele din miezul frunzei și latexul este obținut din celulele situate exact sub membrana frunzei.

Majoritatea oamenilor utilizează gelul de aloe ca remediu pentru problemele dermatologice, incluzând arsuri, arsuri solare, degerături, psoriazis și herpes, dar el are multe alte beneficii. Gelul de Aloe este utilizat pentru tratarea osteoartritei, problemelor la colon, febrei, mâncărimilor și inflamației. Este utilizat de asemenea ca remediu natural pentru astm, ulcere stomacale, diabet și pentru atenuarea efectelor tratamentului cu radiații. Latexul de aloe este utilizat pentru a trata natural depresia, astmul și diabetul.

Meika Foster, Duncan Hunter, and Samir Samman.

 

Introducere

Aloe Vera are o lungă istorie în ceea ce privește utilizarea populară și tradițională. Este folosită în medicina tradițională indiană pentru constipație, colici, probleme ale pielii, viermi și infecții. De asemenea, este utilizată în Trinidad and Tobago pentru hipertensiune și Americanii mexicani o folosesc pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2. În medicina chineză este adesea recomandată în tratamentul bolilor fungice. În societatea vestică, Aloe Vera este unul dintre puținele remedii din plante folosit în practica obișnuită și este folosit pe larg în industriile cosmetică, farmaceutică și în industria alimentară. În ceea ce privește sănătatea, recomandările terapeutice pentru aplicarea locală și administrarea orală a produselor din Aloe Vera acoperă un domeniu larg de sări, dar puține afirmații au fost supuse verificării prin investigație clinică. Studiile clinice în care s-au investigat efectele plantei de Aloe Vera includ probleme dermatologice, tratarea arsurilor și a rănilor, constipația și problemele gastrointestinale.

 

Arshad H Rahmani, Yousef H Aldebasi, Sauda Srikar, Amjad A Khan, Salah M Aly

 

Tratamentul pe bază de produse naturale este într-o creștere rapidă pe tot globul datorită accesibilității și efectelor secundare mai reduse. Astfel, diferite plante și produse derivate din ele sunt utilizate în tratamentul primar și acestea joacă un rol important în tratamentul bolilor prin modularea căilor biochimie și moleculare. Aloe vera, o specie de cactus suculent, produce gel și latex care au un rol terapeutic în problemele de sănătate prin activitățile antioxidante, antitumorale și antiinflamatoare și, de asemenea, oferă o abordare alternativă viabilă pentru tratamentul diferitelor tipuri de boli. În cadrul acestui studiu sunt rezumate mecanismul posibil de acțiune și implicațiile terapeutice ale plantei de Aloe vera în sănătate, pe baza activităților de modulare și a celorlalte activități biologice.

 

Introducere

Medicina tradițională joacă un rol important în tratamentul diferitelor tipuri de boli. În zilele noastre, apelul la medicina complementară și la produsele naturale este într-o creștere rapidă pe tot globul, dat fiind faptul că acestea sunt eficiente și ieftine și au mai puține efecte secundare. Diferite tipuri de plante medicinale și constituenți ai acestora sunt utilizate pentru a trata bolile din timpuri străvechi. Semnificația plantelor și a constituenților lor în vindecarea bolilor s-a discutat în Ayurveda, Unani și în medicina chineză, de asemenea, și în alte cărți religioase. În Islam, plantele sunt considerate a avea o valoare semnificativă în soluționarea problemelor de sănătate și Mohamad a recomandat diferite plante medicinale pentru vindecarea bolilor, cum ar fi semințele de Nigella sativa și curmalele. Investigatorii din trecut au raportat că plantele medicinale și constituenții lor, cum ar fi Nigella sativa, curmalele și curcumina, au jucat și joacă un rol important în prevenirea bolilor, prin modularea mai multor activități. Totuși, doar câteva dintre plante și constituenții lor au fost investigate corespunzător, utilizând modele animale, în ceea ce privește toxicitatea lor/doza letală și mecanismul de acțiune în prevenirea bolii. În acest sens, speciile suculente de Aloe Vera joacă un rol important în vindecarea bolilor prin modularea diferitelor activități. Constituenții chimici relevanți sunt vitaminele, mineralele, enzimele, zaharurile, antrachinonele, ligninele, acidul alicilic și saponinele și majoritatea constituenților par a avea importanță biologică în vindecarea bolilor.

   

Subcategorii

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin