Întrebări pertinente, răspunsuri aberante.

Cu câteva ore mai înainte de a începe redactarea acestui articol, am primit un e-mail de la o persoană interesată de argintul coloidal și care era nelămurită de cât de pertinente sunt informațiile dintr-un material de promovare găsit pe internet (între timp am găsit și noi site-ul cu pricina, nu că ar fi singurul de acel gen...). Deoarece suntem la curent cu "folclorul" de pe internet (legat de argintul coloidal în principal), un răspuns referitor la acest... "fenomen" este firesc şi binevenit.

 

Citește mai departe:Întrebări pertinente, răspunsuri aberante. Promovarea pseudoștiințifică

Coletul este greu? Ai transport gratuit!

În Bucureşti prin curier rapid, oriunde în ţară prin Poşta Română, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON. Oriunde în ţară prin curier rapid, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON.

Puff cum vrei tu!

Umpleţi pulverizatorul cu orice doriţi. Îl puteţi primi gratuit la orice comandă cu valoarea mai mare de 30RON!
Pentru aceasta, bifaţi celula Puff, la finalizarea comenzii.

Invitație la lectură

Citiţi confortabil, aveţi toate informaţiile la îndemână...
Acum o puteţi primi gratuit la orice comandă de peste 150 RON! Bifaţi celula Carte la finalizarea comenzii.

Cadouri!

Reducere 10% la oricare 5 produse cumpărate, identice sau diferite!
Introduceţi codul de cupon 5PD - click pentru a citi mai mult.
Reducere 15% la oricare 10 produse cumpărate, identice sau diferite!
Introduceţi codul de cupon 10PD - click pentru a citi mai mult.
Reducere 20% la oricare 15 produse cumpărate, identice sau diferite!
Introduceţi codul de cupon 15PD - click pentru a citi mai mult.
Reducere 25% la oricare 20 produse cumpărate, identice sau diferite!
Introduceţi codul de cupon 20PD - click pentru a citi mai mult.

Citește acum:

Ne-am dat seama, desigur, că lipsesc încă multe informaţii de pe acest site, că sunt multe aspecte care pot fi prezentate şi poate că încă nu şi-au găsit locul între subiecte.

Problema indicată de către de titlul articolului, este extrem de importantă. Ca atare, deşi am mai abordat subiectul în altă secţiune, îl vom relua sub o altă lumină.

Asadar, într-o ordine diferita de cea din titlu, începem cu:

De ce metalele coloidale

Nu este vorba doar de metale. Exprimarea corectă ar fi fost: elementele minerale sub forma coloidală, însa adevărul este că utilizarea mineralelor sub formă coloidală nu este foarte simplă, deşi multi producatori, prin utilizarea unui limbaj pseudoştiinţific, fac ca subiectul să pară în acelaşi timp magic (pentru client) şi simplu (pentru producător). Un exemplu este cel al aşa-zisului siliciu coloidal, care în realitate este o soluţie a unui compus organic de siliciu, sau un extract de coada calului, numit siliciu coloidal pentru că... aşa dă bine.

De ce minerale? Pentru ca avem nevoie de ele în corpul nostru. Astazi aproape fiecare dintre noi știe și acceptă acest lucru, fie că ne orientam spre o alimentație bogată în fructe, legume, sau alte alimente specifice nevoilor noastre, fie că ne orientăm spre un consum de suplimente alimentare cu un conținut bogat în elemente minerale.

 

Găseşte-ne pe Facebook!